Jen to shrnu: Do sítě se nám dostal nějaký vir, odpálilo to router, noteboky se zbláznili a dokonce setobox o2tv to zlikvidovalo že dělal jen pruhy. (Zatím každý komu sem to říkal nevěřil). V jednom pc který se minutu od minuty zpomaloval se mě to snažilo navést na stránky microsoftu kde to dokonce sem tam něco potichu žblechtlo, nebo napsalo nějaké slovo které zmizelo v zápěí. Manželka si prvně myslela, že mě hrabe, než jsem už zoufalej řekl a se nenápadně podívá co o opravdu dělá. Poté jsem vyrval všechno ze sítě a z internetu a přivolali jsme PČR, jelikož se jednalo i o firemní pc. Asi hodinu na to jsem se podíval na iphone a nějak divně se choval. Myslel jsem že mám paranoju že všeho tak jsem ho vypnul. Iphone se se začal sám roootovat procházel zabezpečeni otisku a hesla jak nic až do mobilních bankovnictví. Když jsem ho zase na tvrdo vypnul ( po x pokusech protože mi o vždy překazil) tak se sám zapnul a o stejné dokola. Když jsem chtěl dát obnovu továrního nastavení tak mi do hesla vždy připsal nějaký znak. Docela sranda byla že manželka měla v u dobu úplně stejný telefon a dělo se ji úplně to stejné. A tak jsem já manželka 2 policajti a jeden známej ( taky policajt ) jenom koukali a restartovali tel dokud se nevymlátila baterka. V istyle se na nás dívali jako na blbečky a nikdo ničemu nevěřil. Co je na tom to nejlepší tak v istyle přehráli soft a řekli že tam nic nebylo

Tak jsem se vrátil zase zpátky k Samsungu Note 8
ted mám s10 + 1tb a jsem spokojeny

Jo a iphone si asi už nikdy nekoupím