Symbian OS
Symbian OS
Poradte, za chvilu budem mat Nokiu 6120 a stale rozmyslam ake aplikacie si do toho dam...par ich mám stiahnutych, ale chcem pocut tipy od vas 
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
Re: Symbian OS
Každý má jiiné priority ...
- Tomina
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Symbian mi příjde daleko horší jak Windows Mobile..měl jsem mobil se Symbianem asi 14 dní a šel do bazaru..jinak každý mobil s OS je dobrý, záleží co ty potřebuješ a co využiješ..
no, ja som rad ze mam aspon nieco pretoze rodicia na mna vela penazi neminu.
totiz mam iba 11 
totiz mam iba 11 AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
tady se za chudobu stydět nemusíš
a teď vážně. pokud máš opravdu 11k, tak bych se na nějaký Symbian vykašlal a koupil MDA (třeba HTC) a máš naprosto luxusní telefon s diářem, wifi a dalšími serepatičkami, které ani nevyužiješ
mobil se Symbianem bych za více jak 6k nekupoval. to nemá smysl. to už fakt radši to MDA s Windows Mobile
PS: sorry
špatně jsem to pochopil 
PS: sorry
špatně jsem to pochopil
Naposledy upravil(a) memphisto dne 08 črc 2008 20:59, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Spíš je mu teprve 11 let, ne že má 11 000 Kč.
Ve svém věku můžeš rodičům za takový počítač a mobil líbat ruce a nohy.fildanek píše:no, ja som rad ze mam aspon nieco pretoze rodicia na mna vela penazi neminu.totiz mam iba 11
Více viz: http://forum.mobilmania.cz/forum-13/Sym ... 534c128b73
jojo, 11rokov, neviem kde by som 11000 nabral:) a dakujem za tu stranku
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
- Tomina
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Bože..tady to začíná být školka
Já v 11 letech neměl ani kompl a o internetu jsem si jako většina mohl jen nechat zdát..kurňa děcka,vy máte dneska ale možností..

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”