Zamykací kód - Nokia E66
Zamykací kód - Nokia E66
Zdravím, mám mobil Nokia E66. A nevím zamykací kód, předchozí majitel ho změnil z výchozího nastavení 12345 a mě se teď na displeji objevilo okýnko abych zadal zamykací kód
a bohužel ho nevím , zkoušel jsem ho jak koliv zjišťovat přes programy a podobně a nic
Prosím o pomoc
Re: Zamykací kód - Nokia E66
Zeptej se bývalého majitele nebo zadej PUK1.
Bývalý majitel je nedohledatelný. Místo toho zamykacího kódu mám zadat PUK1 sim karty ?
ZADAL JSEM PUK1 místo ZAMYKACÍHO KODU a nic !
Puk1 nemá nic společného s bezpečnostním kodem mobilu!!! Pokud marně zkoušíš přes programy... tak se obrať na servis, tam ti ho za pár korun zjistí.
Notebook: Acer Extensa 5230E
- šulda
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
X: Když nevím tak se držím hesla "Mluviti stříbro, mlčeti zlato"
Forhill: Máš tři možnosti.
1) Je vcelku jednoduchá a v SZ ti zasílám link na návod protože si nejsem jist zda bych neporušil pravidla když ho dám sem
Jde o vygenerování logu přes NSS a následného použití programu BB5 security code nebo Nokiaunlocker.
2) Udělat flash FW přes JAF či Phoenix
3) Ten servis kdy už se dávno nejedná o pár korun, to ale záleží jak kde.
Forhill: Máš tři možnosti.
1) Je vcelku jednoduchá a v SZ ti zasílám link na návod protože si nejsem jist zda bych neporušil pravidla když ho dám sem
2) Udělat flash FW přes JAF či Phoenix
3) Ten servis kdy už se dávno nejedná o pár korun, to ale záleží jak kde.
Člověk se pořád učí.
šulda: Opravdu? Mobily moc nepoužívám, protože mi stačí kamery na každém rohu. Radil jsem jen to, co si matně pamatuji z návodu (možná blbě). Ale rozhodně bych neradil hákování, jako v tvém případě, protože si nemůžeš být jistý, jestli neradíš nějaké černotě.
-
guest
- Pohlaví:

PUK1 anebo spíš PUK2 by to měl otevřít, pokud PUK2 nemáš pak asi jedině /légálně/ ten servis. Jeztli mne vzpomínky neklamou, může pomoci i operátor pokud zadáš číslo telefonu a prokážeš např. číslem smlouvy, že ten telefon je opravdu tvůj.
To ty ale zřejmě nemůžeš, když ho máš z druhé ruky.
Na webu se také dají vygooglit různé servisní kódy pro odblokování, ale jsou-li funkční nevím.
Ceny jsou různé, 500, ale i 900Kč. http://www.odblok.cz/opravy/mobilni-telefon/nokia/e66
To ty ale zřejmě nemůžeš, když ho máš z druhé ruky.
Na webu se také dají vygooglit různé servisní kódy pro odblokování, ale jsou-li funkční nevím.
Ceny jsou různé, 500, ale i 900Kč. http://www.odblok.cz/opravy/mobilni-telefon/nokia/e66
- šulda
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
Černoty je dneska všude dost a je mraky servisů kde tě Zamykacího kódu zbaví a stačí jim jen zaplatit, takže si nemyslím že tu radím něco nedůstojnýho a háknutí je u symbianu taky něco jinýho. Pokud mi ukradnou telefon tak ho nechám zablokovat na IMEI a v naší republice si s ním zloděj neškrtne, když ho ztratím je to moje blbost. Tento případ opravdu nemá nic společného s PUK a ani operátor nepomůže, omlouvám se X za to pokud sem to špatně podal ale asi to tak cítím když jiný píše o voze. Jedná se laicky řečeno o číselné heslo které telefon vyžaduje např. při změně sim (podle nastavení). Znám spoustu lidí který telefon získali např. od kolegy v práci kterej si koupil novej, ale ten kdysi prostě změnil defaultní Zamykací kód kterej si už nepamatuje protože ho nikdy nepotřeboval a proč by si ho někam zaznamenával.
Člověk se pořád učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4212
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
-
-
Odblokování Nokia 6310i (O2) – bez boxu jen s kabelem
od Mladkov204 » 06 zář 2025 23:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 3796
-
od Mladkov204
Zobrazit poslední příspěvek
07 zář 2025 11:25
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”