Dobrý den, mám chytrý telefon nokia 5230 s operačním systémem symbian 60. Mám notebook s připojením na wifi a s bluetooth. Chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějak přes to bluetooth dostat internet z počítače do mobilu. Chci jen stahovat aplikace, které nejdou stáhnout jinak než z mobilu. Prošel jsem už spoustu stránek. Třeba m-route a gnubox - to mi nefungovalo, ale kdyby se to někomu povedlo, tak ať sem napíše nějaký návod na to, jak to udělat. Byl bych vám za to vděčný.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Čer 2011 21:22) ---
PS: nemám dost peněz na to, abych si kupoval nový telefon, ani pořídit si nějaký tarif.
Jak dostat internet do mobilu zdarma?
Re: Jak dostat internet do mobilu zdarma?
Vím, že se toto téma na tomto fóru už vyskytlo , ale nikdo ještě nebyl schopen na něj odpovědět, tak vás prosím, abyste se alespoň pokusili odpovědět.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Lituji, ale to nevím. Jen chci připomenout, že pokud zatím nikdo na dotaz neodpovídá, asi není přítomen nikdo, kdo zná řešení. Nezbývá čekat, nebo hledat jinde. Podle toho, jak jsem krátce pokoukal po jiných zdrojích, tak asi s tímto mobilem nemáš šanci. Viz třeba zde:
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=17766
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=17766
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přesnej návod ti neposkytnu simbiana neznam, ale teoreticky by měla mezi telefonem a počítačem měla jít vytvořit síť PAN a v ní nazdílet net.
Vymazán duplicitní příspěvek! Pic
Vymazán duplicitní příspěvek! Pic
A mohl bys mi prosím popsat, jak ji mám úspěšně vytvořit?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3230
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 11:57