Co si myslíte o značce Zte?
Co si myslíte o značce Zte?
Zte je výrobce mobilů. Jejich zřejmě nejvyšší model zde. Máte s tímto výrobce nějaké zkušenosti? Já ten telefon viděl u známého a na první pohled jsem myslel, že je to nějaké HTC, až pak jsem si všiml nápisu Zte. Pro mě je to značka do včerejška neznámá a myslím, že kdyby byli o trochu levnější mohl by to být dobrý kup, ale takto mě to příliš neoslovuje.
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co si myslíte o značce Zte?
Za ty prachy se dá koupit mnohem lepší a vzhledově hezčí telefon. :) Ale kdyby za to chtěli tak 2000Kč tak by to mohlo mít úspěch. Zrovna dnes jsem na tuto značku narazil v letáku od Globu a netušil jsem co to je 

Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
myslím ,že za 5k mit kapacitní, 4,3", 480×800 pixelů je slusny
ale nekoupil bych si verim jen znackam se, htc , nokia a samsung
ale nekoupil bych si verim jen znackam se, htc , nokia a samsung
Jelikož jsem chudý student, zvolil jsem také ZTE - model Vodafone 945. Koupil jsem ho za cca. 2500,- (je v prodeji od prosince 2010). Za 2500Kč mám mobil vzhledově poměrně atraktivní, Android, Wi-FI i GPS. Dále podporuje Officy (word, excel, powerpoint...) soubory formátu PDF... Mobil má 5MPx fotoaparát i když na focení to určitě není, za ty prachy co bychom také chtěli. :-)
Baterka je 1500 takže to je taky docela v pohodě. :-)
Když telefon byl nově v prodeji, jeho cena byla okolo 5ti tisíc, já jsem ho kupoval tuším v půli července. Za celou dobu jsem s ním neměl problém - mobil běhá plynule (mám 2GB kartu která je také součástí telefonu při koupi). Samozřejmě mám v telefonu několik android aplikací na "zatraktivnění" telefonu, ale za 2500Kč je toto naprosto dokonalý telefon - můj názor na ZTE. :-)
Baterka je 1500 takže to je taky docela v pohodě. :-)
Když telefon byl nově v prodeji, jeho cena byla okolo 5ti tisíc, já jsem ho kupoval tuším v půli července. Za celou dobu jsem s ním neměl problém - mobil běhá plynule (mám 2GB kartu která je také součástí telefonu při koupi). Samozřejmě mám v telefonu několik android aplikací na "zatraktivnění" telefonu, ale za 2500Kč je toto naprosto dokonalý telefon - můj názor na ZTE. :-)
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já tyto levné androidy přímo recenzuji na svém webu (zatím hlavně Huawei), nemohu proti ním říct ani jedno negativní slovo. Jsou to levné a přitom velmi dobré telefony, není důvod se toho bát. HTC mě osobně velmi zklamalo.
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”