nabourání do mobilu
nabourání do mobilu
Zdravím... Co se týče technických věcí, jsem nedotčená, takže prosím o shovívavost. Je technicky možné, aby se mi někdo naboural do mobilu bez toho, aby ho měl fyzicky v ruce? Okolí mi tvrdí, že ne. Problém ale je, že mně se to děje. Konkrétní projev: určitá osoba ode mě nedostává sms, ani hovory a já je nedostávám zase od ní. Jinak vše ostatní funguje, všechny ostatní kontakty také. Mám nokii e72, ale dělo se to už na nokii e 51. Nezbláznila jsem se, přísahám. Ale potřebuju nutně pomoc. Můžete mi prosím někdo říct, jestli to tedy možné je? Jak? A co s tím mám dělat? DĚKUJU!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nabourání do mobilu
Máš správný číslo dotyčné(ho)?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help!
Asi se dá říci že možné je vše, pak to zase není tak jednoduché. Osoba která se do toho chce nabourat by nejspíš musela mít přístup ke tvému účtu u tvého operátora a tam to zablokovat. Pokud ti to dělá pouze s jednou a toutéž osobou /i po výměně tvého telefonu/ pak může být problém tam.
Asi nejlepší je obrátit se na svéhop operátora, aby zkontroloval není-li tam to číslo zablokované. Stejně tak by se tam měl obrátit ten druhý, kterého se to týká.
Pokud jistota že ten telefon neměl nikdo v ruce není 100% je možné obnovit telefon do továrního nastavení.
Asi se dá říci že možné je vše, pak to zase není tak jednoduché. Osoba která se do toho chce nabourat by nejspíš musela mít přístup ke tvému účtu u tvého operátora a tam to zablokovat. Pokud ti to dělá pouze s jednou a toutéž osobou /i po výměně tvého telefonu/ pak může být problém tam.
Asi nejlepší je obrátit se na svéhop operátora, aby zkontroloval není-li tam to číslo zablokované. Stejně tak by se tam měl obrátit ten druhý, kterého se to týká.
Pokud jistota že ten telefon neměl nikdo v ruce není 100% je možné obnovit telefon do továrního nastavení.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Telefonem to nebude, když to dělají dva na sobě nezávisle. Jediná možnost je uložení na SIM (o čemž pochybuju, že umí takové pokročilé fce) nebo již řečený operátor. Začal bych tam
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Operátorovi jsem psala včera, čekám na odpověď. Ale, co jsem tak už četla, asi nebude moc nápomocný. Každopádně zkusit musím vše.
Jinak číslo mám samozřejmě správné... A není to zablokované pořád... V podstatě jen, když si domlouváme nějakou konkrétní akci. Píšeme si, vše ok a najednou přestanou chodit zprávy, nedá se dovolat, ačkoli to vyzvání. Zažila jsem to samé tak tři roky zpátky. Jednalo se tenkrát o jiného partnera. Takže jsem si jistá, že to dělá někdo úmyslně, promyšleně, aby mi komplikoval život. I si myslím, že vím, kdo to je. Ale nemůžu na něj, žije v zahraničí a má spoustu peněz, za které si, jak vidno, koupí co chce
Jinak číslo mám samozřejmě správné... A není to zablokované pořád... V podstatě jen, když si domlouváme nějakou konkrétní akci. Píšeme si, vše ok a najednou přestanou chodit zprávy, nedá se dovolat, ačkoli to vyzvání. Zažila jsem to samé tak tři roky zpátky. Jednalo se tenkrát o jiného partnera. Takže jsem si jistá, že to dělá někdo úmyslně, promyšleně, aby mi komplikoval život. I si myslím, že vím, kdo to je. Ale nemůžu na něj, žije v zahraničí a má spoustu peněz, za které si, jak vidno, koupí co chce
Sestře před pár lety přestaly chodit SMSky jejímu kamarádovi do Ameriky, po tom co se v jedné zmínila o Usámovi. Ostatní kanály bez problémů, jen tenhle jí odstřihli.
Ale ve tvém případě to asi nebude tím žejo
Ale ve tvém případě to asi nebude tím žejo

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Usámu řeším výhradně face to face :)
-
- Pohlaví:
Přijde mi to trochu paranoidní.
Pokud to vyzvání tak je třeba to zvednout, resp. odkliknout. Operátorovi stačí zavolat a vidí které číslo je zablokované.
Abay někdo v zhahraničí odposlouchával nějaké číslo a v případě že se mu to nelíbí to zablokoval je nemožné i v mizerném filmu. Chyba je jinde.
Možná jenom souhra okolností - potřebuju volat - zrovna ta síť nefunguje jak má - nedovolám se - někdo mne pronásleduje?

Abay někdo v zhahraničí odposlouchával nějaké číslo a v případě že se mu to nelíbí to zablokoval je nemožné i v mizerném filmu. Chyba je jinde.
Možná jenom souhra okolností - potřebuju volat - zrovna ta síť nefunguje jak má - nedovolám se - někdo mne pronásleduje?
Já to uznávám, že to je paranoidní... Tenkrát jsem to neřešila, protože můj bývalý byl kamarád s tím "podezřelým" kamarádem. Dělo se nám s telefonem to samé, co jsem popsala výše. Ale nevěděla jsem, jestli si ze mě pánové nedělají srandu. Jenže teď se to týká úplně jiného člověka, mého nového přítele, který s těmi dvěma nemá nic společného. A děje se úplně to samé. Náhoda? Výpadek sítě? Nevěřím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Říj 2011 18:24) ---
Ještě pro upřesnění... Když mu volám, mně to vyzvání, ale jemu ne. Já si to představuju tak, že to jde nějakou oklikou... Já něco pošlu, jde to k panu X a ten se rozhodne, jestli to pustí nebo ne. Což nevím, jestli je technicky možné... A navíc, dřív to bylo i tak, že pan X pod mým číslem psal zprávy, takže samozřejmě bludy. A vždycky se to týkalo jenom té jedné osoby - tedy mého bývalého. Teď se to týká současného s tím, že nám zatím akorát nepouští zprávy, ale nic našim jménem nepíše... No teď nevím, jestli se v tom neztratíte, pánové... A hlavně si o mně nemyslete, že jsem blázen. Jsem z toho všeho dost nešťastná. Ztratila jsem svoje soukromí a nevím, co s tím
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Říj 2011 18:24) ---
Ještě pro upřesnění... Když mu volám, mně to vyzvání, ale jemu ne. Já si to představuju tak, že to jde nějakou oklikou... Já něco pošlu, jde to k panu X a ten se rozhodne, jestli to pustí nebo ne. Což nevím, jestli je technicky možné... A navíc, dřív to bylo i tak, že pan X pod mým číslem psal zprávy, takže samozřejmě bludy. A vždycky se to týkalo jenom té jedné osoby - tedy mého bývalého. Teď se to týká současného s tím, že nám zatím akorát nepouští zprávy, ale nic našim jménem nepíše... No teď nevím, jestli se v tom neztratíte, pánové... A hlavně si o mně nemyslete, že jsem blázen. Jsem z toho všeho dost nešťastná. Ztratila jsem svoje soukromí a nevím, co s tím
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím..Pokial je ešte téma aktuálna:treba sa pozrieť do mobilu "na druhom konci".Na ericssonoch /K550,K750,K770,C510 a mnoho ďaľších/ nie je problém upraviť software pomocou tzv. patchov a elfov-napr. patch white list to black list -pohádal som sa s manželkou-zaradil som jej číslo do black listu a nemohla sa mi dovolať ani poslať SMS.Takže problém by mohol byť v priateľovom mobile,myslím že to nie je práca nejakého hackera alebo operátora.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10303
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5602
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3147
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4164
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2482
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”