Ahoj minulý měsic jsme byli v obchodě u vodafonu a měnili jsme tarif na předplacenou kartu.
Když vymáčkám na mobilu *22# tak napíše ,že nejsem účastníkem předplacených služeb ,ale složenka nám nepřiešla tak nevím.
Existuje jiné číslo ? díky (u o2 to maj jednodušší u vodafonu jsem našel na googlu snad 5čísel...)
Vodafone a předplacená karta Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vodafone a předplacená karta
Pokud vím, má Vodafon Help line. Tam to budou určitě vědět, tady se pravděpodobně dočkáš jen řady příspěvků typu Já nevím, ale myslím si, že ....
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Především ta otázka postrádá smysl. Změnili tarif z nějakého paušálu na kredit a faktura nepřišla, taky neměla asi zač. Dobiješ - provoláš. Nedobiješ - nebudeš volat.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vodafone a předplacená karta Vyřešeno
A samoobsluha hlásí co?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Teď mi přišla sms na nedoplatek tak jsem si z tý samoobsluhy obšlehl údaje tatka zaplatí...
Nevím no .. zítra to ještě projedu ,ale složena do domu nepřišla :-/ ...
Už jsem našel měsíčně 0Kč ..
Nevím no .. zítra to ještě projedu ,ale složena do domu nepřišla :-/ ...
Už jsem našel měsíčně 0Kč ..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten nedoplatek může být díky tomu, že jsi zrušil paušál po započetí nového zúčtovacího období, tak ti započetli poměrnou část z nového období.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4159
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11