iPhone 5 z USA a české SIM? Vyřešeno
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
iPhone 5 z USA a české SIM? Vyřešeno
Dobrý den, když si pořídím iPhone 5 z USA, tak mi kamarád říkal, že mi neveme české SIM. Je to pravda?
The ///M. The most powerful letter in the world.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: iPhone 5 z USA a české SIM?
Je blokovaný. A už se to nedá obejít. Jedna verze je blokovaná a druhá je na CDMA (u nás k ničemu)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: iPhone 5 v Česku od Konce Září 2012
Telefon mně první s operátoru T-Mobile kde prodávali Apple iPhone 5G v dne 28.9.2012 přímo v kamení obchodu už čekalo lidé už od rána na ten nový technologie Apple iPhone 5G za levnější cenu za 6799 Kč startování to už 17:00 hodin v T-Mobile v české republice první telefon.
Telefon je pěkné styl a displej je trochu vetší a ovládaní je dotykovou displejem ovládaní není problém.
Nejvíce na tom telefonu vádí spoustu věcí , že telefon nemá podporovanou funkcí Adobe Flash a jiní produkční system je trochu složíte ovládaní iOS v telefon není to Android který jen podporuje Samsung nebo HTC spíš jsou na lepší trhu telefonu má docela lepší funkce a lepší procesor než Apple.
Před dvěma rokamí mně jsem telefon Apple Iphone 4Gs byl jsem tak nespokojen že mně začalo blbnout softwarem a displej nereagoval v kurzové pohybu nic nedělalo často jsem mně telefon nabitou baterku 1,5 hodinku a potom jsem baterku furt mě to upozorňovací že baterie je vybita. tak jsem po roce si koupil nový telefon Samsung Galaxie 2 jsem s ním dosud spokojen je lepší výkon a má dobrý fotoaparát s HD kvalitou jsem dosud spokojen nic mně nechybí a ještě více že podporuje funkcí Adobe Flash to je super.
-Můj - Názor - je - Apple je sráčka není to telefon je to nahnutí debilní telefon..... --- nejlepší je Samsung....
Telefon je pěkné styl a displej je trochu vetší a ovládaní je dotykovou displejem ovládaní není problém.
Nejvíce na tom telefonu vádí spoustu věcí , že telefon nemá podporovanou funkcí Adobe Flash a jiní produkční system je trochu složíte ovládaní iOS v telefon není to Android který jen podporuje Samsung nebo HTC spíš jsou na lepší trhu telefonu má docela lepší funkce a lepší procesor než Apple.
Před dvěma rokamí mně jsem telefon Apple Iphone 4Gs byl jsem tak nespokojen že mně začalo blbnout softwarem a displej nereagoval v kurzové pohybu nic nedělalo často jsem mně telefon nabitou baterku 1,5 hodinku a potom jsem baterku furt mě to upozorňovací že baterie je vybita. tak jsem po roce si koupil nový telefon Samsung Galaxie 2 jsem s ním dosud spokojen je lepší výkon a má dobrý fotoaparát s HD kvalitou jsem dosud spokojen nic mně nechybí a ještě více že podporuje funkcí Adobe Flash to je super.
-Můj - Názor - je - Apple je sráčka není to telefon je to nahnutí debilní telefon..... --- nejlepší je Samsung....
lol
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jak říkal Memphisto, telefon je blokovaný, takže Česká SIM nepůjde.
mimochodem akem díky za hodnotý příspěvek do diskuze.
mimochodem akem díky za hodnotý příspěvek do diskuze.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: iPhone 5 v Česku od Konce Září 2012
djmichal01 píše:Telefon mně první s operátoru T-Mobile kde prodávali Apple iPhone 5G v dne 28.9.2012 přímo v kamení obchodu už čekalo lidé už od rána na ten nový technologie Apple iPhone 5G za levnější cenu za 6799 Kč startování to už 17:00 hodin v T-Mobile v české republice první telefon.
WTF ??

no reaguji podobně jako Tomina... nevím jak bych jinak měl reagovat na tak úchvatný příspěvek
tak klid Houmere :)

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Takovych pravopisnych chyb a nesmyslu nenadela ani Google translator
- tudiz je to bud schvalne, nebo......
V kazdem pripade - Iphone z USA je velmi luxusni Ipod Touch, presvedcil se o tom nas kolega ktery tomu proste neveril. Ale aspon mu to hraje MP3........ druhy kolega co privezl zarucene pravy Iphone ze Singapuru je na tom hur.

V kazdem pripade - Iphone z USA je velmi luxusni Ipod Touch, presvedcil se o tom nas kolega ktery tomu proste neveril. Ale aspon mu to hraje MP3........ druhy kolega co privezl zarucene pravy Iphone ze Singapuru je na tom hur.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3394
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 02:33