ZTE Tania-názor+WP 7.5

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

mircony97
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

ZTE Tania-názor+WP 7.5

Příspěvekod mircony97 » 18 zář 2012 20:04

Ahoj, řeším koupi nového telefonu. Do oka mi padl ZTE Tania. Co si myslíte o telefonu, o značce ZTE, máte někdo s přístrojem či značkou zkušenost? Přečetl jsem snad všechny recenze a články o tomto telefonu, ale pořád si nejsem jistý...
Teď je u Alzy akce, telefon stojí jenom 2988,- , takže mi to vrtá docela hodně hlavou.
Má další otázka je ohledně systému Windows Phone, konkrétně ve verzi 7.5. Je při tvorbě účtu potřeba synchronizovat účet s kreditní kartou? Myslím to takto, chci založit účet, který je potřeba založit pro používání telefonu, ale nemám kreditní kartu a ani konto, takže ho nemám s čím synchronizovat :lol: , je tedy možné vytvořit účet, bez jakékoli synchronizace s účtem či kartou a používat telefon, včetně aplikace marketplace ( myslím tím stahovat neplacené aplikace )
Díky za odpovědi.

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Zář 2012 21:02) ---

Tak, otázka ohledně kvality telefonu vyřešena- v pozitivním slova smyslu...
Teď prosím o radu s tím účtem, to je jedniné co mě od toho ''odrazuje''

Reklama
romo11
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: ZTE Tania-názor+WP 7.5

Příspěvekod romo11 » 02 říj 2012 21:32

Prihlasil som sa uctom na hotmaili. Cislo platobnej karty vypyta az ked chces nieco kupit na markete. Na instalaciu freeware ti netreba.

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 02 říj 2012 21:58

Myslím že je to super mobil,s cenou za 3000 překoná ledajaký android

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 04 říj 2012 10:51

ondoubek: LOL.. :roll:

ZTE Tania je vlastně ZTE Skate s WP, měl jsem čest si s ním pohrát a musím s čistým svědomím říct - děs a hrůza. Největším zklamáním je displej, který jakoby se svojí čitelností a podáním barev vrátil o 3 roky zpět. Je to daň za nízkou cenu. Výkon na WP stačí, protože WP není náročný systém. Systém přihlášení je podobný jako u Androidu s tím, že pokud jsi jako já zvyklý používat Googlí aplikace, jako mapy, vyhledávač, apod., budeš zklamán. WP ti bude všude cpát Bing a pokud budeš chtít vyhledávat, budeš muset kdykoliv jít na web a vypsat si tam Google růčo. Sám jsem odpůrce Windows, ale pokud máš u Windows účet a používáš jeho služby, tak proč né. Já používám Linux a pro mně by bylo spojení Linuxu a WP mobilu docela problematický, kdežto Android se s Linuxem přímo miluje :inlove:

Nebudu systém nadále hodnotit, to si můžeš prohledat na webu sám, za Android jsem prostě náhradu nenašel a ostatní systémy jsou dle mého názoru absolutně nevydařené a zbytečně svazující. Ale každý má na systém jiné nároky.. :lookround:

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”