Poraďte mobilní telefon(smartphone)*

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

tanari
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Poraďte mobilní telefon(smartphone)*

Příspěvekod tanari » 23 říj 2012 19:08

Zdravím pc help,
chtěl bych poprosit o radu,jaký si koupit Mobil mám na výběr Samsung Galaxy S2 a Samsung Galaxy Note.
Jaký z nich je "lepší"?
Samsung Galaxy Note http://www.alza.cz/samsung-galaxy-note- ... 353283.htm
Samsung galaxy s2 http://www.alza.cz/samsung-galaxy-s2-i9 ... 256368.htm
Díky ;)

Reklama
556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Re: Poraďte mobilní telefon(smartphone)*

Příspěvekod 556996324 » 26 říj 2012 01:16

Ty máš na výběr pouze tyto dva kousky ?

darkkai
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod darkkai » 26 říj 2012 04:56

Ja sem majitel S3 a to je asi naposled co mam telefon s androidem. Pred tim Ace a mel sem hodne podobne problemy. Ten note ma kamarad 2x a vyuziva to na filmy a kreslení. Mobil je mobilnější nez tablet(pracné vytahování a schovávání), takze i v MHD muzes koukat na film, nebo net a nemusis se bat ze ti ho nekdo corne. Já mít peníz tak bych zkusil nějaký neandroid system...Apple, Nokii. JInak pokud vybiras jen z tehle dvou tak S2.

Spooner
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Spooner » 26 říj 2012 05:48

Kdyz chces kupovat note za 12k tak vem rovnou S3 http://www.mironet.cz/samsung-galaxy-s- ... +dp174522/ :P
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ

MCMichal1
nováček
Stav:

Příspěvekod MCMichal1 » 26 říj 2012 08:00

počkej na note II nebo vem rovnou iphona... android je podle mě systém na ho**o

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 27 říj 2012 23:18

Pánové co tu tvrdí, že Android je na hovno ho buď nikdy skutečně neměli, nebo nepochopili podstatu tohoto systému. Pokud je někdo ovce a potřebuje jen volat a SMS-kovat, tomu stačí iPhone. Android je o tom, že jej můžeš svobodně upravovat a zasahovat do něj, což ti iOS neumožní. Sám jsem ml jak SII tak i Note a za sebe mohu doporučit právě Note - výkonný, velký a krásný displej. Parádně se na tom pařilo GTA3. iPhone s malým displejem je o ničem.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 28 říj 2012 00:19

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod 556996324 » 28 říj 2012 01:43

Tomina píše:Pánové co tu tvrdí, že Android je na hovno ho buď nikdy skutečně neměli, nebo nepochopili podstatu tohoto systému. Pokud je někdo ovce a potřebuje jen volat a SMS-kovat, tomu stačí iPhone. Android je o tom, že jej můžeš svobodně upravovat a zasahovat do něj, což ti iOS neumožní. Sám jsem ml jak SII tak i Note a za sebe mohu doporučit právě Note - výkonný, velký a krásný displej. Parádně se na tom pařilo GTA3. iPhone s malým displejem je o ničem.

Proč ovce ? iPhone je kvalitní telefon a koupí si ho ten co nechce si s mobilem "hrát" a různě ho upravovat a očekává ,že když si koupí iPhone má mobil okamžitě připraven a nemusí nic řešit...
malý ? 4" je málo ? Pro mě už je to celkem hodně ;)

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 07 lis 2012 21:27

Tak ona i Nokia 100 za 499Kč je okamžitě připravená a není potřeba nic řešit..iPhone je dle mě prostě předražené nic..
Malý jsem myslel 3,5" iPhone 4/4S. Pětkový už má použitelnou velikost, ale stále zbytečně přemrštěnou cenu..

MCMichal1
nováček
Stav:

Příspěvekod MCMichal1 » 10 lis 2012 17:59

Tomina píše:Pánové co tu tvrdí, že Android je na hovno ho buď nikdy skutečně neměli, nebo nepochopili podstatu tohoto systému. Pokud je někdo ovce a potřebuje jen volat a SMS-kovat, tomu stačí iPhone. Android je o tom, že jej můžeš svobodně upravovat a zasahovat do něj, což ti iOS neumožní. Sám jsem ml jak SII tak i Note a za sebe mohu doporučit právě Note - výkonný, velký a krásný displej. Parádně se na tom pařilo GTA3. iPhone s malým displejem je o ničem.

Malý displej: vyřešeno iphonem 5
Neměli android: náhodou ho mám! několik aplikací nainstalovat můžu, několik ne... u ios prostě nainstaluješ všechny
takže tys nepochopil podstatu ios

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 10 lis 2012 18:11

Já tedy všechny appky vždy na všechny modely, které jsem kdy měl, nainstaloval (Note, SII, SIII, One X, Mini Pro, Ascend G300, Optimus Black apod.), je ovšem zcela logické, že při takovém počtu mobilů nemůže být plná kompaktibilita zaručená. iPhone je prakticky jen jeden, všechny modely jsou zpětně kompaktibiltní, čili v tomhle mají vývojáři navrch, ale to je asi vše. Nevím, co za mobil máš, ale s dnešními typy nemůžeš mít problém cokoliv nainstalovat..

Btw. Já podstatu iOS pochopil, kdysi jsem jej jeden čas měl, ale nudil mě.. :-)

556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod 556996324 » 10 lis 2012 20:03

iOS je pro ty co se nechtěj v mobilu vrtat. (Widgety apod.) nebo pak ROMky ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”