Poraďte dotykový telefon vyšší třídy
Re: Poraďte dotykový telefon vyšší třídy
NA Mi2 se nehrabe ani SGS III :)
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
To ne, ale sehnat ho tě bude stát víc nervů, než fakt, že je to výkonnější než SGSIII. Telefon je to špičkový a myslím, že ani ten nejoptimičtější pracovní Mi nečekal, že po něm bude taková scháňka. Já bych volil HTC One X.
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Samsung Galaxy S Advance v žádném případě už z mnoha důvodů ale ten Huawei vypadá velkem slibně... Škoda, že není menší displej ale to by se ještě dalo skousnout avšak ten procesor mi hlavně dělá starosti. Ale vzhledem k ceně... Stejně jako u všeho počkám až se začne prodávat a pak budu vědět víc.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
"ten Huawei vypadá celkem slibně" - který model? Co třeba Ascend G600 ? http://mobilizujeme.cz/clanky/testujeme ... delu-g300/
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, Honor 2. Ascend G600 jsem vyloučil z výběru ihned poté, co jsem se dozvěděl fakt, že telefon umí pracovat jen s videi do rozlišení tuším 800x480 což je dost málo. Ano, Mi2 je opravdu špica bez debat a proto je po něm taková sháňka a až bude dostupný třeba i u nás, budou tu ožná podobné telefony a výběr bude zase jiný. HTC One X je dobrý telefon to né, že ne ale na můj vkus už moc velký. Já to vidím tak maximálně do 4,3". A než to, asi bych si raději počkal na HTC One SV nebo ostatní nástupce řady One...
Cleric: SGSIII se nehrabe ani na N4 natož pak na Mi2...

PS: Škoda, že třeba ten HTC Butterfly je 5" páč HW je na tom také skvěle!
Cleric: SGSIII se nehrabe ani na N4 natož pak na Mi2...

PS: Škoda, že třeba ten HTC Butterfly je 5" páč HW je na tom také skvěle!
To máš recht
Jinak HTC Butterfly tě nemusí zas tak mrzet, k nám do Evropy se stejně nedostane. Už je to jistý

Jinak HTC Butterfly tě nemusí zas tak mrzet, k nám do Evropy se stejně nedostane. Už je to jistý

NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Aha, no to jsem ani nevěděl ale beru věci tak jak jsou takže už parametr 5" displeje mě od toho odradil. Nad 4,5" nepůjdu ani zadarmo. Měl jsem v ruce SGSIII a měl jsem pocit, že držím střešní tašku od Bramacu takže ani náhodou! Nevím, ta jejich filosofie "co největší displej a co nejtenčí tělo" mě vůbec ale vůbec nebere. Proto se mi ten Mi2 tak líbí...
Bavit se na toto téma tak před 10-ti měsíci, doporučil bych ti HTC EVO 3D. Tou dobou se dal sehnat za cenou pod 7K a byl to BEST telefon v poměru cena/výkon.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No abych pravdu řekl, pro mě je celkem pěkným i třeba těch 11k za Xiaomi Mi2...
Být tu k dostání, cena je to poslední, co by mě od toho odrazovalo. Samosřejmě mít možnou koupit ho za polovinu tak skáču jak gumídek ale na tomhle jsem nikdy nešetřil. Když už si kupuju nějakou elektroniku tak chci, aby to za něco stálo Když to ale porovnám s cenami respektive telefony co jsou na trhu teď, vím, že 11k za Mi2 by bylo jako SGSIII za 5k, takže asi tak... 

- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem teď komunikoval s jedním maníkem, který si bude Xiaomi Mi2 objednávat z nějakého čínského velkoskladu a já nad tím začínám uvažovat. Kdyby jsme se čistě hipoteticky domluvili na nějakých slušných obchodních podmínkách, vyšlo by mě to celkem lacině. Byla by to 32GB verze + možná ještě silnější 3100 mAh baterkou což by bylo opravdu super ALE, aby to nebylo tak moc jednoduché, jsou u i nějaká proti. Asi hlavní je pouze 1 roční záruka + komplikace spojené se zasíláním do Číny. Pak z toho mám celkově trochu strach. Přeci jenom podpora a česká komunita bude minimální a ikdyž čeština už nějaká prý existuje, pořád tam budou nějaké mouchy a nedostatky. Tak co vy na to? Vzít, nevzít?
Tak je to bestseller v dnešní době, ale jen v Číně - na jiné trhy se asi nedostane a pokud ano bude to až někdy po novém roce.
Při objednávkách z Číny je vždy riziko že se něco pokazí - od odeslání zásilky až po zadržení na celnici.
V dnešní době existuje komunita na stránkách www.miui.cz, která určitě bude pracovat na překladech.
Tady máš videopohled http://smartmania.cz/bleskovky/xiaomi-mi-two-vykonny-a-nedostupny-videopohled-3960
Ještě záleží za kolik jej budeš mít, aby se to tak nějak oplatilo a vykompenzovalo to rizika. A že je záruka cca 1 rok na to bych až tak nekoukal i za ten rok jej solidně prodáš
Při objednávkách z Číny je vždy riziko že se něco pokazí - od odeslání zásilky až po zadržení na celnici.
V dnešní době existuje komunita na stránkách www.miui.cz, která určitě bude pracovat na překladech.
Tady máš videopohled http://smartmania.cz/bleskovky/xiaomi-mi-two-vykonny-a-nedostupny-videopohled-3960
Ještě záleží za kolik jej budeš mít, aby se to tak nějak oplatilo a vykompenzovalo to rizika. A že je záruka cca 1 rok na to bych až tak nekoukal i za ten rok jej solidně prodáš

- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno nevím jak moc je cena pevná ale říkal něco kolem 7,000 až 7,500 což je pěkná cena a ikdyby se o něco zvedla, nebylo by to tak hrozné. Mě spíš znervózňují ty rizika s převozem a tak. Tu videorecenzi jsem viděl těsně po jejím zveřejnění. Jako, předem platit nehodlám takže dokud telefon neuvidím, nic platit nebudu. Teď spíš přemýšlím, jestli se to celkově vyplatí...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HDMI dotykový displej pro raspberry.
od BigSandy » 01 led 2025 10:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 5452
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
02 led 2025 12:46
-
-
-
RAM s vyšší frekvencní než podporuje CPU
od Karkulinn » 28 led 2025 20:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 2813
-
od falco_dee
30 led 2025 19:35
-
-
- 6
- 5227
-
od Søren
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3528
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”