Filmy/seriály do tabletu z orig. DVD
Filmy/seriály do tabletu z orig. DVD
Dobrý den, chtěl bych si do tabletu (Samsung Galaxy Note 10.1) dát seriál z originálního DVD. Když jsem si to přes USB ''přetáhl'' do tabletu tak mi to v něm nejelo, byly tam jen nějaké soubory. Nevíte prosím někdo jak to tam dát aby mi to jelo? Děkuji moc :)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Filmy/seriály do tabletu z orig. DVD
Jaký máš v tabletu nainstalovaný DVD přehrávač?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Asi žádný, je tam jen Videopřehrávač asi od samsungu (ten už tam byl) a v tom mi normálně jedou videa co jsem nahrál i filmy co STÁHNU.
-
- Pohlaví:
Z DVD to musíš překopat nejlépe do *.AVI souboru. Jinak to tam nedostaneš.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Problém je v tom, že na DVD je zvláštní struktura souborů a jen v některých z nich je ukrytý vlastní film - v ostatních souborech je menu, reklamy, bonusy a ostatní smetí, které je na DVD nahrané. K přehrání je nutný nějaký přehrávací software, který se v tom všem umí orientovat.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
A jak to tam mám prosím překopat? Děkuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2013 18:41) ---
Tak co mám teda prosím dělat? Mám stáhnout ten DVD Shrink nebo něco jiného? Děkuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2013 18:41) ---
Tak co mám teda prosím dělat? Mám stáhnout ten DVD Shrink nebo něco jiného? Děkuji
Jenom upozorneni - jestli je na tom DVD pritomna CSS ochrana, je jakykoliv pokus o jeji prekonani tresnym cinem.
V to samozrejmne spadaji i navody, jak se to ma udelat.
V to samozrejmne spadaji i navody, jak se to ma udelat.
-
- Pohlaví:
Pomocí DVD Shrinku lze DVD poměrně jednoduše zálohovat a disk a případně odstranit nepotřebné bonusy apod.
Google zná několik návodů, např. http://www.zive.cz/Clanky/DVD-Shrink-31 ... fault.aspx
Google zná několik návodů, např. http://www.zive.cz/Clanky/DVD-Shrink-31 ... fault.aspx
A co si ten film někde "stáhnout"?? Pro vlastní potřebu je to legální. Když už vlastníš originálku??
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Zkoušel jsem to stím programem ale píše mi to ---> DVD Shrink došlo k chybě a nelze pokračovat. Neplatný DVD navigační struktura ( DVD Shrink encountered an error and cannot continue . Invalid DVD navigation structure) Co teď?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2013 19:06) ---
Rád bych si to stáhnul ale nikde jsem to nenašel ptal jsem se všech a nikde nic, proto jsme si koupil orig. DVD protože ten seriál miluji. Nějaký další nápad prosím? Děkuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2013 19:06) ---
Rád bych si to stáhnul ale nikde jsem to nenašel ptal jsem se všech a nikde nic, proto jsme si koupil orig. DVD protože ten seriál miluji. Nějaký další nápad prosím? Děkuji
-
- Pohlaví:
Možná má to DVD nějakou ochranu proti kopírování.
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”