Přidání účtu do Google Play Vyřešeno
Přidání účtu do Google Play
Zdravím, posledně jsem se tu sháněl po tom, kde sehnat do tabletu aplikaci Obchod Play od Gůglu (neměl jsem ji tam od začátku) a bylo mi doporučeno, ať si ji stáhnu z internetu, že to lze. Tak jsem to udělal, nainstaloval, ale když ten Obchod otevřu, tak se mě to zeptá, jestli chci přidat do zařízení účet, že jinak nemůžu pokračovat. Dám "Ano", ale nic se nestane a vrátí mne to na plochu (resp. tam jak je mřížka všech aplikací). Nevíte někdo, jak tam ten účet přidat? Nebo neexistuje nějaký jiný server, ze ktarého by se daly stahovat aplikace (Avast, Glary, CG Transit, nějaký office, ...). Mám Lenco TAB-811, Android 2.3.1. Děkuji.
Re: Přidání účtu do Google Play
Je to co si stahl urceno pro Android 2.3.1 ?
No, to by mohlo být tím... a jak poznám, která verze je ta správná? Na uložto to není nijak označeno...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na uložto se aplikace nenakupují! Ani ty bezplatné.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Dobře, prosím tedy o:
1) odkaz, kde si mohu stáhnout aplikaci Obchod Google Play do tabletu (správnou verzi, funkční na A v2.3.1), nebo
2) odkaz na server, kde se dají také stahovat a zakupovat aplikace pro Android bez nutnosti spojení s Google Play
Btw. s placením za aplikace problém nemám, chodím do práce, tak si to můžu dovolit.
1) odkaz, kde si mohu stáhnout aplikaci Obchod Google Play do tabletu (správnou verzi, funkční na A v2.3.1), nebo
2) odkaz na server, kde se dají také stahovat a zakupovat aplikace pro Android bez nutnosti spojení s Google Play
Btw. s placením za aplikace problém nemám, chodím do práce, tak si to můžu dovolit.
Re: Přidání účtu do Google Play Vyřešeno
Tak jsem to nakonec vyřešil takto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4043
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
- 40
- 9630
-
od Prorock
07 lis 2024 20:27
-
-
Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru - 1
- 4299
-
od Ltb
16 črc 2024 10:10
-
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1921
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
-
- 1
- 3095
-
od TechShowGamer