Zdravím, tak jsem si teda pořídil 520, ale když jsem překopíroval kontakty ze simky do telefonu, tak se překopírovaly v divném formátu - jména nejsou celá, jsou tam divné znaky a na konci je /1.
A ještě jsem se chtěl zeptat na instalaci aplikací, když si je chci stáhnout normálně po přihlášení z počítače tak je nainstaluji, ale pak je v mobilu nemám a musím to instalovat a stahovat přes telefon.
Lumia 520 import kontaktů + app Vyřešeno
Lumia 520 import kontaktů + app Vyřešeno
KINGSTON 4GB RAM | nVIDIA GeForce GTX 560 | Intel Core2 Quad Q8400 @ 2.67GHz | LCPOWER 600W | Gigabyte GA-EP35-DS4 | SAMSUNG SpinPoint F3 1000Gb, Hitachi 500GB | W7
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Lumia 520 import kontaktů + app
Instalace aplikací je už dávno takto udělána, nejen u Nokií. Ty kontakty kopírovat přes simku není dobrý, na sim se neuloží nic víc než jméno a číslo a ještě s tím jsou problémy jak vidíš. Pokud máš kontakty v předchozím telefonu, zkus nějakou synchronizaci.
Člověk se pořád učí.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi měl předtím Android, tak spojit kontakty s Google a pak se na Nokii přihlásit ke Google účtu a máš je tam všechny... Takhle jsem to udělal já.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Android jsem neměl, ale našel jsem aplikaci a přetahal jsem to přes bluetooth.
Jinak vím, že je to dávno udělané, ale mě to jde instalovat jen ručně přes Store v mobilu.
Jinak vím, že je to dávno udělané, ale mě to jde instalovat jen ručně přes Store v mobilu.
KINGSTON 4GB RAM | nVIDIA GeForce GTX 560 | Intel Core2 Quad Q8400 @ 2.67GHz | LCPOWER 600W | Gigabyte GA-EP35-DS4 | SAMSUNG SpinPoint F3 1000Gb, Hitachi 500GB | W7
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 16105
-
od ja2311
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:08