Zdravím lidi,
nemohu se rozhodnout mezi těmito dvěma telefony. Jde mi o vaši zkušenost alespoň s jedním telefonem, odbornou radu apod. Nerozhodují u mě jen hardwarové předpoklady, ale i vstřícnost vůči uživateli (přehlednost, grafické rozhraní, atd.). Těším se na jakoukoliv cennou pomoc.
Sony Xperia L vs. HTC Desire X
- bastardobambino
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sony Xperia L vs. HTC Desire X
Mám HTC DX, už půl roku jedu s prasklým displej a vše funguje v pohodě:) Nestalo se mi, že by telefon tuhnul. Odezva je vynikající. Co mi na něm od začátku vadilo (zvyk z Desire S), že má ostré hrany kolem skla.
Jinak proti němu nemám výtku. I bezmála po 1,5 roce používání stále nabíjím 1x za 3 dny, mobilní připojení mám nonstop zapnuté.
Chvilku jsem měl Samsung S3, ale dal jsem ho manželce. Prostě mi víc vyhovuje HTC Sense.
Jinak proti němu nemám výtku. I bezmála po 1,5 roce používání stále nabíjím 1x za 3 dny, mobilní připojení mám nonstop zapnuté.
Chvilku jsem měl Samsung S3, ale dal jsem ho manželce. Prostě mi víc vyhovuje HTC Sense.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Taky bych spíš volil HTC. Desire X je ale už výběhový model, který už na 99,9% nedostane žádný update. Uvažoval bych proto spíš nad HTC Desire 500
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rozhodně Desire 500. Mám jej měsíc a Sense se mi zalíbilo natolik, že přecházím na One 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2909
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
19 pro 2024 10:50