mobil prestigio
mobil prestigio
Ahojte,chtěl bych se zeptat jaké máze zkušenosti se značkou Prestigio. (mobil) Díky
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
NOTEBOOK Lenovo G500
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: mobil prestigio
Co jsem kde slyšel a četl, tak je to jedna z horších čín.
Díky :)
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
NOTEBOOK Lenovo G500
NOTEBOOK Lenovo G500
To bych netvrdil. Z Čínských výrobců to bude myslím jeden z nejlepších. Já sám jsem se značkou Prestigio velmi spokojen.
- simio.simsoft
- Level 2
- Bydliště: Blovice, Plzeňský kraj, CZ, EU, Europa, Earth, Solar System, Milky Way, Space
- Pohlaví:
- Stav:
No...sám sice Prestigio nemám, ale na Technetu jejich tablet vyhrál test: http://notebooky.idnes.cz/nejlevnejsi-tablety-prestigio-sencor-ainol-consul-pocketbook-a-gogen-1ku-/vyrobci.aspx?c=A121212_155603_vyrobci_pka
Já si nedávno koupil tento http://www.alza.cz/prestigio-multiphone ... heureka.cz
a jsem s ním spokojenej.GPS má doubrou citlivost,dual-sim, silná baterie - vydrží 4 dny, má sice menší rozlišení displeje ale za tu cenu OK.Navíc 4 barevné kryty.
Téměř čistý android 4.2.2 je svižnej.
a jsem s ním spokojenej.GPS má doubrou citlivost,dual-sim, silná baterie - vydrží 4 dny, má sice menší rozlišení displeje ale za tu cenu OK.Navíc 4 barevné kryty.
Téměř čistý android 4.2.2 je svižnej.
U cinskych OEM vyrobku nema cenu hodnotit kvalitu
Nejdriv to vyhrava vsemozne testy, potom se to hromadne reklamuje. Spotrebni material, nezalezi na tom jake logo je na tom vytistene, kdyz budu chtit, poslou mi z fabriky plny kontejner telefonu s logem ktere si reknu.
Nejdriv to vyhrava vsemozne testy, potom se to hromadne reklamuje. Spotrebni material, nezalezi na tom jake logo je na tom vytistene, kdyz budu chtit, poslou mi z fabriky plny kontejner telefonu s logem ktere si reknu.
No můj tablet Prestigio je kvalitnější než kdejaký Samsung nebo LG.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2528
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4166
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-