Zdravím mám mobil huawi ascend y300.
Hledal jsem na google, zkoumal na telefonu ale nikde jsem nenašel něco užitečného jak stahnout offline mapy protože nemam koupený internet v mobilu a nechci platit za internet normal (15 kč/h), většinu času nehodlam byt na internetu takže by to bylo zbytečné, když už tak jsem spíše doma na wifi nebo někde v nákupním centru na free wifi hostspotu.Tak se ptám, je-li možné ke google mapám sehnat offline mapy? Protože jak mám vyzkoušeno tak si to mapy bere online když jsem byl připojen na wifi a při jízdě v autě internet nemám, tak jestly jsou k sehnání, anebo jiný soft ke kteremu lze sehnat offline mapy?
Pro info mobil má systém GPS.
google mapy pro offline použití
google mapy pro offline použití
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: google mapy pro offline použití
Pro offline použití Google map bys asi musel použít aplikaci třetí strany.
Jinak bude asi nejlepší najít přímo offline navigaci. Řekl bych, že když dáš na vašem storu vyhledávat "offline maps" nebo "offline navigation", na něco narazíš. Třeba i zadarmo s podporou OpenStreet map.
Jinak bude asi nejlepší najít přímo offline navigaci. Řekl bych, že když dáš na vašem storu vyhledávat "offline maps" nebo "offline navigation", na něco narazíš. Třeba i zadarmo s podporou OpenStreet map.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3101
-
od TechShowGamer
Zobrazit poslední příspěvek
27 črc 2024 06:31
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3913
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
15" notebook na domácí použití
od michal84 » 03 zář 2024 17:57 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 7
- 3710
-
od michal84
28 zář 2024 10:05
-
-
-
Použití mobilních dat při probíhajícím hovoru Příloha(y)
od MK_Vs » 01 říj 2024 10:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 12
- 4974
-
od šulda
03 říj 2024 11:20
-
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1961
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”