Těžítko z tabletu Nextbook 7SE

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Marv.
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Těžítko z tabletu Nextbook 7SE

Příspěvekod Marv. » 02 úno 2014 18:14

Dobrý den!

Můj tablet Nextbook 7SE od začátku nefungoval, jak má (přeci jen je to Nextbook :D ) a neviděl paměťovku, na vnitřní paměti bylo neustále volných pouze 0.9 GB, mizely aplikace po instalaci a sekal se. A tak jsem na něj dal jakousi novou ROM. A to šlo, akorát jsem ji pak chtěl upgradovat. A při tom se nesmí používat loader. No, a já ho použil :silent: Takže jsem z něj udělal cihlu. Jediná výhoda je, že můžu jít ven ve větru a zatížit si s tím noviny.

Hledal jsem všude možně. Zjistil jsem, že buďto může tablet uvíznout v bootovací smyčce, nebo může nic nedělat a jediné známky života se projeví po připojení k PC (když PC detekuje nový HW), nebo že to nedělá vůbec nic. Můj případ je ten prostřední; nezapíná se, nesvítí, ale PC ho detekuje.

Tudíž lze podle všeho použít RKAndroid tool a nacpat do toho originální firmware. Ten jsem stáhl ze stránek podpory (ano, Nextbook má i svoje stránky a na nich FW). Jenže ono to nejde a ten tool mi píše Check Chip Fail.

A vůbec nevím, co s tím. Víte, co s tím mohu udělat?

Taky jsem zkoušel tři různé poče, čtvero různých kabelů a různé ovladače pro ten RKAndroid. Ale pořád je tam Check Chip Fail. :oh: :wtf:

Edit: Jo, a taky jsem zkoušel čtvero různých USB portů na všech těch počích. A nic. (To taky všude psali, že to může být i kabelem nebo usbem.)
"Koukám, že máš vopravdu moc fajnovej počítač."

Reklama
Simroth
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Těžítko z tabletu Nextbook 7SE

Příspěvekod Simroth » 02 úno 2014 18:41

Já mám taky Nextbook 8 IPS Quad. Nefungoval mi pohybový senzor tak je os pátku na poště a čeká na odeslání na reklamaci :D Talže jsi měl možná taky zkusit reklamaci :-)
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”