Samsung Galaxy S5

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

firelad
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Samsung Galaxy S5

Příspěvekod firelad » 25 úno 2014 14:00

Takze podla tvojej logiky je dobre len to co je zadarmo ?

Ja si vyberam HW podla toho co chcem v mobile mi teda ide v prvom rade o os a co mi to ponuka urcite ak by som chcel otvoreny system a mal by som zaujem sa s nim pohrat ( upravit podla seba) beriem nieco z androidom.
Co ja niesom clovek ktory sa v mobile potrebuje stale hrabat a hry na nom nehram nato mam iPad.
Dalsia z mnoha nevyhod je optimalizacia androidu je na prilis vela zariadeniach od telefonu za 1 korunu az po telefon za 20K + rozne hw ako hodiny, ouya....atd tazko to optimalizovat na tolko zariadeni.

Mne ide o stabilitu, rychlost a chcem to mat hned hotove nie aby som to musel este upravovat.
Kazdy z vas na itunes nadava ale to len preto ze ho nepoznate a neviete s nim pracovat je to super program.

Vsetko rozhodne platene nieje a vacsina je zdarma akurat v appstore ( obchod s app tretich stran ) ale tam si to urcuje developer ci to bude predavat alebo to da free.

Uz ma mnohokrat napadlo ze by som zmenil telefon za nejaku inu znacku ale uz mam iphone prilis dlho a ios mam uz pod kozou a bolo by mi tazke prejst na inu platformu a ucit sa vsetko odznova.

Otec ma mobil z androidom a je to dobry telefon Xiaomi MI3 par krat som sa s nim pohral a poviem vam ze ta nadstavba v os mi velmi pripomina ios do verzii 6 a preto sa mi s nim pracovalo velmi dobre ale nebolo to ono a ako sa hovori zvyk je zelezna kosela a ios by som nemenil i ked by som chcel pretoze by som to neskor lutoval.

Reklama
dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 25 úno 2014 16:25

skener otlackov je vynikajici vec na placeni namisto zadavani hesla

martmix
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod martmix » 25 úno 2014 16:44

Jako majitel SII porad cekam na nejakou zasadni novinku nebo revoluci v mobilech,abych mel duvod koupit novy model.Ale bohuzel je to stale zatim jen o zvysovani vykonu a zvetsovani dispeje bez nejake poradne technologicke novinky. I kdyz me tesi, ze se zase zpet vraci stary dobry infraport :-)

firelad
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod firelad » 25 úno 2014 16:52

martmix - hovoris mi z duse.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Samsung Monitor problém Příloha(y)
    od Redd1902 » 08 bře 2025 10:11 » v Problémy s hardwarem
    5
    4275
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    09 bře 2025 18:01
  • iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
    od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    5720
    od Martab Zobrazit poslední příspěvek
    04 bře 2025 09:42
  • ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
    od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem
    6
    4544
    od Zivan Zobrazit poslední příspěvek
    15 srp 2024 09:16

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”