Raději si šetři a kup si Nexus. Hodně lidí a recenzentů ho chválí, a na svou cenu má vynikající parametry.
Já už jsem dvakrát koupil levný tablet a mám s tím nervy. Ne nadarmo všichni říkají, levné tablety nekupovat. Teď už to konečně chápu a příště si budu dávat pozor.
Koupě nového tabletu
Re: koupě nového tabletu
Názor většiny vždy převládá nad názorem menšiny, anebo jedince ~Spock
Taky už jsem měl jakýsik levný shit, naštěstí po roce odešel a vrátili mi peníze, tak jsem si našetřil na Nexus 7, a není hra co by nerozjel.
ted jsem se díval na tenhle a vypadá hodně dobře čtyř jádrovou grafiku má.. co myslíte ?
http://www.alza.cz/3q-q-pad-rc0718c-d429027.htm
http://www.alza.cz/3q-q-pad-rc0718c-d429027.htm
Ctyrjadrovou grafiku maji vsechny tablety se stejnym procesorem
Je to porad jeden a tentyz hardware, lisi se jen logo prekupnika. Made in Shenzhen, PRC.
Je to porad jeden a tentyz hardware, lisi se jen logo prekupnika. Made in Shenzhen, PRC.
to mi je jedno kdo to vyrábí.. mám čínskej mobil a pěkně dlouho už šlape jak hodinky.. chtěl jsem poradit jakej z těch co jsem sem dával..
Cokoliv, co ma procesor Arm Cortex A9 Rockchip RK3066
android4 píše:četl jsem že prestigio má problém s aplikacema a hrama .. tak prestigio neberu.. z těch značek který ted ?
Co tenhle? Ten byl doporučován a chválen mnoha lidmi.. http://www.alza.cz/3q-q-pad-lc0720c-d407441.htm
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jan Musil píše:Ale kdepak. Všechny mnou vyjmenované hry + CHrome jsem stáhl z uložto a jiných stahovacích serverů. Všechny se zapnuly a okamžitě spadly .
BTW u minecraftu se tablet úplně zasekl a sám se vypnul.
Dobry... podle warezu posuzovat jestli to půjde nebo ne

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Horsi procesor, horsi grafika (viz vyse - Arm Cortex A9 Rockchip RK3066)
Co se tyce toho warezu, oficialne (z Google Play) to instalovat prave nejde. Nicmene me na tom samem tabletu funguje jak Chrome, tak dalsi nekompatibilni aplikace aniz by cokoliv padalo nebo se resetovalo.
Co se tyce toho warezu, oficialne (z Google Play) to instalovat prave nejde. Nicmene me na tom samem tabletu funguje jak Chrome, tak dalsi nekompatibilni aplikace aniz by cokoliv padalo nebo se resetovalo.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Prave... proto na to poukazuji. To je jak do Fabie namontovat turbo z Audiny a divit se, ze to nejede a nadávat na celou Skodovku... uplne mimo argumentovat warezem...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Levné tablety nekupovat! Btw. pokud si stahujete aplikace z ulož.to, pak se nedivte, že si zasviníte telefon malwarem. Ano, Android jej chytne snadno, ovšem nikoliv z oficiálního zdroje, jako je Play Store. Tohle patlání appek z RapidShare, ulož.to, apod., je cesta do pekel.
A co tenhle
ASUS MeMO Pad ME173X 16GB
ASUS MeMO Pad ME173X 16GB
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 1840