Koupě chytráka do 5 tisíc
Re: Koupě chytráka do 5 tisíc
Hlavně pokud android tak minimálně 1GB RAM, protože ICS je hroznej ramžrout.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
kropovez píše:Vyhnul bych si androidu a raději šáhl po windows phone. Mám G300 a nedá se to považovat za plnohodnotnou náhradu mobilního telefonu.
Co to meleš? Když neumíš zacházet s Androidem tak si ho ani nekupuj

Je fakt, že Android hodně žere a nevydrží tolik, jako Windows Phone, ale tohle říct o mobilu..?! To chce teda hodně odvahy!
Myslím, že mu rozumím líp než ty, proto ho tak hodnotím :)
Odesláno z mého U8815 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého U8815 pomocí Tapatalk 2
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Tak si to mysli dál nechám tě v tom 

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já teda Jawě věřím. Tedy v případě, že má zkušenosti pouze s G300, protože právě na tento model ušilo Huawei OTA updaty velmi horkou jehlou. Já měl tento model s GingerBreadem a byl to pekelně rychlý stroj. Jakmile však dorazilo ICS, po kterém uživatelé brečeli, ale Huawei měl s G300 jiné plány - viz G330, stal se z dlouho vyčkávaného updatu spíše neodladěný kus SW, který spustil vlnu zbytečných reklamací. Málokdo ví, že tenkrát stačilo udělat full wipe, aby se telefonu trošku pomohlo. Z některých distribucí se však stal naprosto nepoužitelný krám. Updaty byly bohužel rozdílné stát od státu..
Android je stvořený k tomu, aby si ho lidi doladili a tím pádem to mám. Mám G300 a zkoušel jsem 4.0 - 4.2.2 a s plynulostí na jedničku (až na hry no :) ) a ten GB vůbec netuším budu muset někdy ponížit verzi, abych si ho taky prozkoušel.
Resp. G300 je za ty prachy kvalitní Android, ale musí s tím člověk umět pracovat.
Resp. G300 je za ty prachy kvalitní Android, ale musí s tím člověk umět pracovat.
No tak jestli to k tomu počítaš, tak jsem musel flashnout na nějakou nejlépe doporučenou ROM, jiný kernel, změnit Launcher a pohlídat si RAM, tak vše funguje. Ale to není to, co bych od smartphonu za 4000kč v dnešní době čekal.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Nahrál jsem jenom novou ROM a nic jiného a v pohodě...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tomina píše: ale měl jsem i 520 a zdejší kluci mohou potvrdit, že jsem na ten mobil i systém pěl chválu..
Tak dlouho jsi mě s tou L520 "oblboval" až jsem si pro ni dnes došel do obchodu na takové to domácí žvýkání

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A co si jako dlouholetý uživatel iOS zjistil? Chystám se pro nový mobil a ač nesnáším Microsoft tak chci zkusit něco jiného na chvilku 

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto: hehe..tak to mě těší, dneska bych tě asi oblboval spíše L820..ten mobil nemá naprosto žádnou chybičku..teda kromě foťáku, ten je oproti 920 vyloženě slabota..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2280
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 21:02