Pokud po ní opravdu toužíš tak ji vem tady http://www.max-shop.cz/samsung-i9195-ga ... mini-black
Na Android fóru je to ověřený shop. Má i kamenný obchod.
Sent from yuga
Kdy koupit Galaxy s4 mini
Re: Kdy koupit Galaxy s4 mini
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
max schop vypadá dobře, díky 

Měl bych ještě otázku trošku ekonomického směru.. Vyplatí se počkat do konce měsíce, kdy vyjde samsung S5? Mohla by cena nějak výrazně slevnit třeba o více jak 800? Díky 

http://1-2umobil.cz
NEJHORŠÍ SERVIS VŠECH DOB! NIC U NICH NEKUPUJTE! Jakmile dojde na reklamaci je problém. Neochotný personál a jen sliby.
1) půl ruku mi slibovali vystavení faktury. Komunikace po emailu byla na hranici vulgárnosti, nebo nekomunikovali vůbec.. fakturu mi nevystavili!!! I když mi ji slibili i telefonicky, a to několikrát! Personál snad nevystudoval ani základní skolu. Hrůůůza!
2) Na reklamaci jsem jim dával telefon i s nabíječkou. Nabíječku mi nevrátili i po o opakované výzvě! ZLODĚJI! Dávejte si pozor, co píšou do reklamačního protokolu!
Pokud mají něco o pár korun levnejsi, není to důvod nicit se nervy hroznym servisem! S horsim obchodem jsem opravdu nemel tu čest!
Mimochodem připravuje se na ně podání hromadné žaloby!
NEJHORŠÍ SERVIS VŠECH DOB! NIC U NICH NEKUPUJTE! Jakmile dojde na reklamaci je problém. Neochotný personál a jen sliby.
1) půl ruku mi slibovali vystavení faktury. Komunikace po emailu byla na hranici vulgárnosti, nebo nekomunikovali vůbec.. fakturu mi nevystavili!!! I když mi ji slibili i telefonicky, a to několikrát! Personál snad nevystudoval ani základní skolu. Hrůůůza!
2) Na reklamaci jsem jim dával telefon i s nabíječkou. Nabíječku mi nevrátili i po o opakované výzvě! ZLODĚJI! Dávejte si pozor, co píšou do reklamačního protokolu!
Pokud mají něco o pár korun levnejsi, není to důvod nicit se nervy hroznym servisem! S horsim obchodem jsem opravdu nemel tu čest!
Mimochodem připravuje se na ně podání hromadné žaloby!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2635
-
od salex36980
Zobrazit poslední příspěvek
31 pro 2024 12:50