Nový Smartphone
Re: Nový Smartphone
Za mě HTC One pokud rád posloucháš hudbu přes mobil 

Můj pc -
Op. systém - Windows 8.1 (64bit)
Základní deska - MSI B85-G43 Gaming
Procesor - Intel Core i5 4440 3.30GHz
Graf. karta - MSI R9 290 Gaming 4G - 4Gb
HDD - Seagate Barracuda 1Tb
SSD - Samsung 840 Evo 120Gb Basic
Seasonic M12II 620W
Kingston HyperX 8Gb 1600MHz
Seasonic M12II 620W
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Píše, že od telefonu chce hlavně to, aby se nezasekával a byl plynulej. Otázka tedy zní, jestli 925 nebo 1020.
Osobně si na 1020 brousím zuby kvůli foťáku. Ty ale foťák ani nezmiňuješ, takže se dá předpokládat, že by ti tam ten "hrb" spíš překážel. Koukni po Lumiích obecně, mě se třeba víc líbí 920 než 925, ale to už záleží.
Osobně si na 1020 brousím zuby kvůli foťáku. Ty ale foťák ani nezmiňuješ, takže se dá předpokládat, že by ti tam ten "hrb" spíš překážel. Koukni po Lumiích obecně, mě se třeba víc líbí 920 než 925, ale to už záleží.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
HTC One běží krásně plynule, ta hudba je jen dobrý bonus
Můj pc -
Seasonic M12II 620W
Seasonic M12II 620W
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě zbytečné investovat 10K do Lumie, při takovém velkém limitu si už mužeš dovolit android, ktery bude běžet na špičkovém a nejmodernějším hardwaru, takže se Ti tam nic zasekávat nebude....
Osobně bych si koupil Oppo Find 7
nebo si počkal co přinese mobil one plus one
https://en.oppo.com/products/find7/
Osobně bych si koupil Oppo Find 7

https://en.oppo.com/products/find7/
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Tak Lumia vůbec nejsou špatné, 1020 i s tim fotoaparátem je luxus, možná si ještě počkám jestli spadne cena po představení nové 930. Pokud ne vemu asi Nexus 5, HTC One nebo LG G2 či nějakou tu Lumču :)
Takže vše jsem si ošahal. Nexus 5 mi skvěle padnul do ruky, všude je kritika, že má špatnou výdrž a jeho bílá taky neni moc oslnivá. HTC One se mi hrozně líbí konstrukci, tlačítko nahoře mi až tak nevadí, jelikož reproduktory jsou bomba, má ale menší displej. LG G2, jeden z nejlepších Androidů vůbec, přijde mi ale už trochu vyšší, už jenom to že má 5,2 je na tom docela znát. Systém perfektně rychlý. No a pak ty Lumie, rád bych si počkal na Lumii 930, která se má prodávat někdy v květnu. Hrozně moc mě zaujala a už i tím novým WP 8.1 mě nadchla. Jen by mě zajímalo zda tam jsou všechny potřebné aplikace pro člověka co spíše je kancelářský, než herní (her tam přibývá dost a zahrát nějakou tu hru při cestě na chatu či dovolenou tam je). Například internetové bankovnictví, nějaký dobrý jízdní řád atd.?
Fotoaparát- U Nexusu prý stojí za starou bačkoru a je tomu prý i tak u HTC One. Lumie mají jedny z nejkvalitnějších fotoaparátů v mobilu. Rád bych si někdy něco vyfotil a natočil a aby to mělo nějaký "říz".
Ve vybrání předem Děkuji
Fotoaparát- U Nexusu prý stojí za starou bačkoru a je tomu prý i tak u HTC One. Lumie mají jedny z nejkvalitnějších fotoaparátů v mobilu. Rád bych si někdy něco vyfotil a natočil a aby to mělo nějaký "říz".
Ve vybrání předem Děkuji

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2321
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek