Já už jsem relativně starej člověk a i když mi zase tam moc není, vychovávali mne prarodiče a také jsme v té věkové kategorii měli známe, tedy babičky a dědečky. A někteří /třeba pan továrník H/ měli doma přístroje jaké známe ze Švejka - funkční.
Tím chci jenom říci, že pamatuji telefon skoro od počátku a nenarodil jsem se s mobilem v ruce.
Předvídat co v této oblasti bude za 50 a více let by snad mohl jenom Jules Verne.
Podle mne telefony či nějaké jiné komunikační zařízení budou mít fc co jsem psal výše, ale budou velmi malé. Nikdo se nebude tahat s plackou Samsung Galaxy. Komunikační přístroje budou na komunikaci a ne na poslouchání hudby, či hraní her. Tahle móda brzy opadne a na podobné věci budou speciální zařízení podobná tabletu.
Vývoj mobilních telefonů
Re: Vývoj mobilních telefonů
Děkuji za názor.
Ale přesně o tohle mi jde. Pokusit se odhadnout co bude, zapojit představivost, fantazii. Nikdo nemůže vědět, kam vývoj půjde, ale nápady jak by to mohlo být bych tady chtěl vidět.
Ale přesně o tohle mi jde. Pokusit se odhadnout co bude, zapojit představivost, fantazii. Nikdo nemůže vědět, kam vývoj půjde, ale nápady jak by to mohlo být bych tady chtěl vidět.
Re: Vývoj mobilních telefonů
Komunikacni pristroje byly na komunikaci naposled pred 10 lety.
Vzhledem k tomu, ze komunikacni zarizeni uz dnes musi mit kameru, obrazovku a reproduktory tak poslouchani hudby a hrani her je pouze vyuziti jedno ha tehoz zarizeni. Doba kdy lidi tahali po kapsach 5 ruznych elektronickych vehiklu skoncila navzdy, dnesni smartphone zvlada vse.
Velikost zarizeni je dnes dana pouze velikosti displeje. Az nekdo vymysli jak zobrazit informace aniz by byl potreba displej tak jak ho zname dnes, tak muze mit zarizeni mnohem mensi velikost.
Vzhledem k tomu, ze komunikacni zarizeni uz dnes musi mit kameru, obrazovku a reproduktory tak poslouchani hudby a hrani her je pouze vyuziti jedno ha tehoz zarizeni. Doba kdy lidi tahali po kapsach 5 ruznych elektronickych vehiklu skoncila navzdy, dnesni smartphone zvlada vse.
Velikost zarizeni je dnes dana pouze velikosti displeje. Az nekdo vymysli jak zobrazit informace aniz by byl potreba displej tak jak ho zname dnes, tak muze mit zarizeni mnohem mensi velikost.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Použití mobilních dat při probíhajícím hovoru Příloha(y)
od MK_Vs » 01 říj 2024 10:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 12
- 4979
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 11:20
-
-
-
Výběr telefonu pro tchyní
od HelFix » 03 lis 2024 15:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2790
-
od richchie
04 lis 2024 19:28
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3629
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Výběr chytrého telefonu pro Taťku
od klimA. » 04 pro 2024 02:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 1832
-