Vývoj mobilních telefonů

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vývoj mobilních telefonů

Příspěvekod guest » 02 kvě 2014 16:33

Já už jsem relativně starej člověk a i když mi zase tam moc není, vychovávali mne prarodiče a také jsme v té věkové kategorii měli známe, tedy babičky a dědečky. A někteří /třeba pan továrník H/ měli doma přístroje jaké známe ze Švejka - funkční.

Tím chci jenom říci, že pamatuji telefon skoro od počátku a nenarodil jsem se s mobilem v ruce.

Předvídat co v této oblasti bude za 50 a více let by snad mohl jenom Jules Verne.

Podle mne telefony či nějaké jiné komunikační zařízení budou mít fc co jsem psal výše, ale budou velmi malé. Nikdo se nebude tahat s plackou Samsung Galaxy. Komunikační přístroje budou na komunikaci a ne na poslouchání hudby, či hraní her. Tahle móda brzy opadne a na podobné věci budou speciální zařízení podobná tabletu.

Reklama
Falze
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Falze » 04 kvě 2014 18:55

Děkuji za názor.

Ale přesně o tohle mi jde. Pokusit se odhadnout co bude, zapojit představivost, fantazii. Nikdo nemůže vědět, kam vývoj půjde, ale nápady jak by to mohlo být bych tady chtěl vidět.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod petr22 » 04 kvě 2014 19:20

Komunikacni pristroje byly na komunikaci naposled pred 10 lety.

Vzhledem k tomu, ze komunikacni zarizeni uz dnes musi mit kameru, obrazovku a reproduktory tak poslouchani hudby a hrani her je pouze vyuziti jedno ha tehoz zarizeni. Doba kdy lidi tahali po kapsach 5 ruznych elektronickych vehiklu skoncila navzdy, dnesni smartphone zvlada vse.

Velikost zarizeni je dnes dana pouze velikosti displeje. Az nekdo vymysli jak zobrazit informace aniz by byl potreba displej tak jak ho zname dnes, tak muze mit zarizeni mnohem mensi velikost.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”