Dva mobilní adepti - který vybrat? Vyřešeno
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Dva mobilní adepti - který vybrat?
Osobně bych šel do Nokie, fotky bude mít lepší čočky má nokia fajn navíc bych chtěl WP vyzkoušet, ovšem asi by mi momentálně vadilo málo aplikací a pomalej vývoj aplikací, ale to se pořád zlepšuje. Navíc je fakt svižná. Co se týče S3 Neo to nemůžu soudit vůbec- neměl jsem ho v ruce a většinu Androidů odmítám a nechci s nima pracovat, ikdyž třeba KitKat mě docela bavil. Takže tam neporadím nemusí to bejt špatnej telefon, konec konců S3 jako takový byl celkem v pohodě telefon, ikdyž fotky neměl zrovna nejlepší.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
Nešel bych do WP. Měl jsem WP 8 a děs žádný pořádný aplikace všechno mi přišlo děsně amatérsky, přehrávač na hudbu ani neuměl posunut písničky v menu je snad milion položek celej ten systém je jeden velký zmatek aspoň pro mě.
AMD FX-6300 * ASUS M5A97 R2.0 * Gigabyte GV-R785OC-1GD * Kingston HyperX blu 4GB 1600MHz * WD Blue WD10EZEX 3.5" 1TB * Seasonic SS-400ET T3 * Sharkoon Vaya * Packard Bell Maestro 235DLbd
Je to o osobním názoru. Já bych po koupi L925 už do Androidu nešel.
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je na tom ten problém. Nejlepší by bylo, kdyby jsi zašel do obchodu a jednoduše si ten systém osahal. U Androidu tedy nemusíš, když už jsi ho měl. Ale u WP bych to udělal, přece jen aspoň si nekoupíš zajíce v pytli.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
Šel bych do Lumie, mám L800 s postarším WP7.8 a už 2 roky jede systém bez reinstallu - to se o Androidu říci nedá. WP má intuitivnější prostředí, telefon se jen tak nezadýchá.
Hudební přehrávač ve WP je naprosto něco šíleného a amatérského.Říkal jsem si jestli to myslí vážně.Ale není ani placená použitelná alternativa.
Jak je už výše napsáno ,vyzkoušej si ho např. v Datartu mají telefony zapnutý.Chce to vyzkoušet.
Jak je už výše napsáno ,vyzkoušej si ho např. v Datartu mají telefony zapnutý.Chce to vyzkoušet.
Za mě L920/925. Mám doma 920 a s fotkama jsem naprosto spokojenej, hlavně ve tmě / za šera jsou ty fotky opravdu kvalitní díky PureView. L920 kdyby se ti nelíbilo provedení 925 a paměť 15gb, která se nedá rozšířit.
Majkyy26 píše:Šel bych do Lumie, mám L800 s postarším WP7.8 a už 2 roky jede systém bez reinstallu - to se o Androidu říci nedá. WP má intuitivnější prostředí, telefon se jen tak nezadýchá.
A co na něm máš?

AMD FX-6300 * ASUS M5A97 R2.0 * Gigabyte GV-R785OC-1GD * Kingston HyperX blu 4GB 1600MHz * WD Blue WD10EZEX 3.5" 1TB * Seasonic SS-400ET T3 * Sharkoon Vaya * Packard Bell Maestro 235DLbd
Já si chvilku v obchodě hrál s Lumií asi 520. Nic lepšího nemám u nosu. Ale takový to šmejděníčko v obchodě nenahradí byť 1denní zkušenost s používáním.
Trochu jsem hledal jak převést kontakty z Androida do WP a...nepřišel jsem na to.
Trochu jsem hledal jak převést kontakty z Androida do WP a...nepřišel jsem na to.

záleží, kde máš ty kontakty uložené...jestli na SIMce tak tu je návod: http://www.windowsphone.com/cs-cz/how-t ... -old-phone
tady je to obecně: http://www.windowsphone.com/cs-cz/how-t ... -new-phone
tady je to obecně: http://www.windowsphone.com/cs-cz/how-t ... -new-phone
Kontakty mám samozřejmě v adresáři v telefonu (případně jako formát CSV, VCF a další v počítači) - to ale v návodech nevidím.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No 520 zrovna neni ideální a neni tam ten pravý pocit z toho wp jelikož je to hodně levnej mobil kde se šetřilo opravdu na všem, a displej tam má vidět pixely, má hnusné barvy, pozorovací uhly apod. ale nemůžu to považovat za špatný telefon, v téhle ceně je to hodně dobrý výběr..
pokud bys měl u ruky tu 925 je to uplně jinej pocit, plynulejší hezčí, s krásnými barvami, černá je opravdu černá a né šedá apod. přeci jen, rozlišení je skoro dvojnásobné a amoled má v barvách navrh před ips
jinak máš možnost si to vyzkoušet třeba 5 dní a pak to vrátit, tuto možnost nabízí všechny obchody (raději si přečti smluvní podmínky) ale většina ano. že pokud koupíš něco, máš 14 dní lhůtu na vrácení zboží pokud ho nepoškodíš (pokud bys ho poškrábal trošku, tak třeba je tam poplatek cca 1000kč že ti je nevrátí)
já takhle se rozhodoval mezi ios, wp a androidem. raději jsem to pokaždé bral z jiného obchodu aby to nevypadalo blbě
navíc když držíš tu lumii 520 držíš obyčejnej plast a víš to, pokud držíš 925 prostě víš že držíš něco hodnotnějšího, dělá to hlavně ten kovový rám který prostě to nutí že je to něco lepšího..
pokud bys měl u ruky tu 925 je to uplně jinej pocit, plynulejší hezčí, s krásnými barvami, černá je opravdu černá a né šedá apod. přeci jen, rozlišení je skoro dvojnásobné a amoled má v barvách navrh před ips
jinak máš možnost si to vyzkoušet třeba 5 dní a pak to vrátit, tuto možnost nabízí všechny obchody (raději si přečti smluvní podmínky) ale většina ano. že pokud koupíš něco, máš 14 dní lhůtu na vrácení zboží pokud ho nepoškodíš (pokud bys ho poškrábal trošku, tak třeba je tam poplatek cca 1000kč že ti je nevrátí)
já takhle se rozhodoval mezi ios, wp a androidem. raději jsem to pokaždé bral z jiného obchodu aby to nevypadalo blbě

navíc když držíš tu lumii 520 držíš obyčejnej plast a víš to, pokud držíš 925 prostě víš že držíš něco hodnotnějšího, dělá to hlavně ten kovový rám který prostě to nutí že je to něco lepšího..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4294
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 14:27
-
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1766
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 1968