Se Samsungem nemám zkušenost, ale asi nebude nejhorší, když za ním zase leze i Apple a dokonce si u něj polepší s velikostí architektury (menší proces). A-Data microSD 32 GB do hodinek mě také vyšli na něco přes 400 Kč, víc hodinky Omate nepodporují. Jestli tvůj telefon podporuje i větší karty, radši bych vzal rovnou je ...
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=microSD+64GB
Paměťová karta do telefonu
Re: Paměťová karta do telefonu
Bere až 64GB, ale to už je trochu moc, co se peněz týče.. Jako jasný, využil bych to, ale dávat tisícovku za paměťovku.. to si radši počkám a za rok ji koupim za polovic 
U toho samsungu mě zajímaj rychlosti, jeslti nebudou nijak omezující, co se používání telefonu týče, když to porovnám třeba s tím kingstonem kterej má zápis 45 a čtení 90, v tomhle je samsung poloviční.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Pro 2014 18:16) ---
No to je vtip.. včera toho byly plný eshopy, dneska všude vyprodáno.

U toho samsungu mě zajímaj rychlosti, jeslti nebudou nijak omezující, co se používání telefonu týče, když to porovnám třeba s tím kingstonem kterej má zápis 45 a čtení 90, v tomhle je samsung poloviční.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Pro 2014 18:16) ---
No to je vtip.. včera toho byly plný eshopy, dneska všude vyprodáno.
Just Fucking Google It!
Hm tak to nejspíš vypadá že vezmu kingston 64GB UHS-I...
Jen otázka, je nějakej rozdíl v tom když vezmu kartu s adaptérem, nebo bez? Jako jasný, k jednej dostanu adaptér, k druhej ne, spíš jde o to jestli je to nějakej spešl rychlej adaptér, nebo obyčejnej adaptér kterejch mám plnej šuplík.
Jen otázka, je nějakej rozdíl v tom když vezmu kartu s adaptérem, nebo bez? Jako jasný, k jednej dostanu adaptér, k druhej ne, spíš jde o to jestli je to nějakej spešl rychlej adaptér, nebo obyčejnej adaptér kterejch mám plnej šuplík.
Just Fucking Google It!
A co myslíš, že je vlastně takový adaptér? Je to pár vodičů v plastovém pouzdře 

No to já právě nevim, jeslti v adaptérech k těm rychlejm kartám je nějakej rozdíl od těch obyčejnejch, kde jsou jenom naohejbaný plíšky. Zarazilo mě to kvůli tomu že mezi kartou s/bez adaptéru je někdy i třeba 100kč rozdíl.
Každopádně, objednaj jsem tu SDXC 64GB UHS-I kingston jak jsem psal, prej poslední kus, tak se uvidí, jestli to byl fakt poslední, nebo už měli týden vyprodáno
Každopádně, objednaj jsem tu SDXC 64GB UHS-I kingston jak jsem psal, prej poslední kus, tak se uvidí, jestli to byl fakt poslední, nebo už měli týden vyprodáno

Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr telefonu pro tchyní
od HelFix » 03 lis 2024 15:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2795
-
od richchie
Zobrazit poslední příspěvek
04 lis 2024 19:28
-
-
-
Výběr chytrého telefonu pro Taťku
od klimA. » 04 pro 2024 02:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 1835
-
od Zivan
04 pro 2024 14:28
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3631
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Pomoc s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč
od Tazator » 14 bře 2025 13:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5695
-