Co si myslíte o telefonu Honor 6 ? Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co si myslíte o telefonu Honor 6 ?
Pánové janekdeeste a petr22, přeneste prosím svou diskuzi do formátu SZ. S úvodním dotazem nemá nic společného.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Děkuji za informace a co byste řekli na gigabyte gsmart guru gx ?
Odesláno z mého GSmart Alto A2 pomocí Tapatalk
http://www.czc.cz/gigabyte-gsmart-guru- ... 64/produkt
Když už takhle, tak nám rovnou popiš svá přání, očekávání, požadavky, využití telefonu a rozpočet.
Co si myslím...
Docela zajímavý telefon vyšší střední třídy. Ale je dost nový, tak se toho o něm ještě tolik neví. Co jsem vygooglil, lidi chválili hliníkovou konstrukci, displej je prý také pěkný. Hodně se pěly ódy na foťák, ale co jsme viděl pár fotek, které prý byly tím telefonem vyfocené... barvy mi přišly až přehnaně saturované a bylo vidět, že postprocessing taky někdy dolaďuje trochu moc. Ale neviděl jsme žádné fotky focené za špatných světelných podmínek.
Procesor je prý ucházející, ale není to až takový trhač asfaltu, prý zvláště grafická část není vhodná na extra náročné aplikace.
Co ale lidi kritizovali dost, je baterka. Údajě, které jsem našel, mluvily o výdrži 12-14 hodin běžného používání. To mi nepřijde zrovna jako dechberoucí hodnota. Denní nabíjení bude tedy pravděpodobně nutností. Taky některým vadilo to, že nemá notifikační diodu a senzorová tlačítka nemají podsvícení.
Jen se zamýšlím nad tou cenou. Přecejen za to chtějí 8000. Když pominu v předchozích příspěvcích propíraný čínský dovoz, tak se kolem osmi tisíc pohybuje také cena předloňských vlajkových lodí, jako je třeba LG G2, Sony Xperia Z1/Z1C nebo třeba i Xiaomi Mi3 64GB a v "oficiálním" obchodě i Mi4 16GB, které i přes své stáří ten gsmart pořád ještě nechají v prachu.
Co si myslím...
Docela zajímavý telefon vyšší střední třídy. Ale je dost nový, tak se toho o něm ještě tolik neví. Co jsem vygooglil, lidi chválili hliníkovou konstrukci, displej je prý také pěkný. Hodně se pěly ódy na foťák, ale co jsme viděl pár fotek, které prý byly tím telefonem vyfocené... barvy mi přišly až přehnaně saturované a bylo vidět, že postprocessing taky někdy dolaďuje trochu moc. Ale neviděl jsme žádné fotky focené za špatných světelných podmínek.
Procesor je prý ucházející, ale není to až takový trhač asfaltu, prý zvláště grafická část není vhodná na extra náročné aplikace.
Co ale lidi kritizovali dost, je baterka. Údajě, které jsem našel, mluvily o výdrži 12-14 hodin běžného používání. To mi nepřijde zrovna jako dechberoucí hodnota. Denní nabíjení bude tedy pravděpodobně nutností. Taky některým vadilo to, že nemá notifikační diodu a senzorová tlačítka nemají podsvícení.
Jen se zamýšlím nad tou cenou. Přecejen za to chtějí 8000. Když pominu v předchozích příspěvcích propíraný čínský dovoz, tak se kolem osmi tisíc pohybuje také cena předloňských vlajkových lodí, jako je třeba LG G2, Sony Xperia Z1/Z1C nebo třeba i Xiaomi Mi3 64GB a v "oficiálním" obchodě i Mi4 16GB, které i přes své stáří ten gsmart pořád ještě nechají v prachu.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
Dobře jelikož vlastním gigabite gsmart alto a2 který má své nejlepší léta za sebou a rozhodl jsem se ze bych rozhodl že už bych chtěl lepší telefon s cenovkou 8 000 Kč +- pár stovek a děkuji za vlídné rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr telefonu pro tchyní
od HelFix » 03 lis 2024 15:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2786
-
od richchie
Zobrazit poslední příspěvek
04 lis 2024 19:28
-
-
-
Výběr chytrého telefonu pro Taťku
od klimA. » 04 pro 2024 02:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 1827
-
od Zivan
04 pro 2024 14:28
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3620
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Pomoc s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč
od Tazator » 14 bře 2025 13:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5687
-