Rozhodně Xiaomi 16 000 mAh, mám ji taky a můžu vřele doporučit. Používají kvalitní články a i měniče napětí. Přitom nepřiplácíš zbytečně za značku.
Xiaomi 16 000 mAh dokonce vyhrála v testu s nejlepší účinností. http://www.mobilmania.cz/clanky/11-powerbank-do-1-000-kc-srovnavaci-test/hodnoceni-jednotlivych-modelu/sc-3-a-1332596-ch-1068375/default.aspx#articleStart
Výběr power banky
Re: Výběr power banky
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Karrex píše:No nevím, jestli se "vyplatí" 16000mAh třeba proti téhle... https://www.czc.cz/remax-proda-powerban ... 01/produkt
Máš ju? Máš dôkaz že naozaj toľko má? Lebo podľa rezencie: https://www.czc.cz/remax-proda-powerban ... is-recenzi ktorá nie je až taká stará (bola pridaná 14.11) píše uživateľ, že má 18 000mAh. A tá Xiaomi tam človek vie, že proste bude mať tých sľubovaných 16 000mAh, a je to overená značka, a dosť kupovaná.
Čiže táto powerbanka je nejaký marketingový ťah proste...
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, ale když budu brát ty tvoje důkazy jako je hodnocení na czc, které ti tam můžu taky napsat ve smyslu:
Pozitivní - cena
Negativní - má 1000 mAh...
Tak na netu je video, kde to zkoušel a reálná do zařízení byla kolem 24000mAh, ale hledat to pro tebe fakt nebudu
.
Jediný smysl, které tu mají moje příspěvky je ten, že mám jak Xiaomi, tak 3 naprostý noname a všechny dobíjí, jak mají a ztráty jsou malé, ovšem cenově na tom byly mnohem lépe, jak ta Xiaomi, která je ještě akorát těžší (v případě mých PB).
Pozitivní - cena
Negativní - má 1000 mAh...
Tak na netu je video, kde to zkoušel a reálná do zařízení byla kolem 24000mAh, ale hledat to pro tebe fakt nebudu

Jediný smysl, které tu mají moje příspěvky je ten, že mám jak Xiaomi, tak 3 naprostý noname a všechny dobíjí, jak mají a ztráty jsou malé, ovšem cenově na tom byly mnohem lépe, jak ta Xiaomi, která je ještě akorát těžší (v případě mých PB).
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
To je docela problém, protože všechno jsou to pouze subjektivní dojmy, a nikoliv měřitelné a opakovatelné porovnání.
Například já za sebe můžu říct že moje noname powerbanka funguje a dobíjí, a doporučit jí jako spolehlivou, nestěžuji si na ní. Ale na druhou stranu vím, že když byla nová, tak Raspberry Pi 2 utáhla devět hodin v kuse, zatímco teď už jenom pět! Malinu mám pořád stejnou a že by po půl roce začala žrát dvakrát tolik pochybuji, takže je to jasně v akumulátoru, který má udávanou kapacitu 4.4Ah.
Ale byl to levný šunt od kterého neočekávám žádné zázraky, takže mi stačí. Vím že i ten mobil by mi na cestě dobil kdybych potřeboval, když si Malinu vezmu ke známým, kde se nechci sápat k zásuvce za skříní, tak také bohatě postačuje, startovat tím auto určitě nebudu, nestěžuji si.
Například já za sebe můžu říct že moje noname powerbanka funguje a dobíjí, a doporučit jí jako spolehlivou, nestěžuji si na ní. Ale na druhou stranu vím, že když byla nová, tak Raspberry Pi 2 utáhla devět hodin v kuse, zatímco teď už jenom pět! Malinu mám pořád stejnou a že by po půl roce začala žrát dvakrát tolik pochybuji, takže je to jasně v akumulátoru, který má udávanou kapacitu 4.4Ah.
Ale byl to levný šunt od kterého neočekávám žádné zázraky, takže mi stačí. Vím že i ten mobil by mi na cestě dobil kdybych potřeboval, když si Malinu vezmu ke známým, kde se nechci sápat k zásuvce za skříní, tak také bohatě postačuje, startovat tím auto určitě nebudu, nestěžuji si.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Dva roky používám tu Powerseed 13000 a žádný problém.. někomu se líbí spíš lehčí "do kapsy", ale mě vyhovuje to, že mi vydrží týden nabitá - nabíjím s tím mobil s 1560 mAh.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3532
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 09:01