Koupě nového tabletu
Re: koupě nového tabletu
Teď mi přišla na mail reklama na tablet od HP. Ať někdo posoudí, jestli za to stojí. Připadá mi to stejné, jako navrhované tablety.
Je to stejné, akorát platíš víc prostě jenom kvůli tomu, že je to HP.
Levné tablety nekupovat! Btw. pokud si stahujete aplikace z ulož.to, pak se nedivte, že si zasviníte telefon malwarem. Ano, Android jej chytne snadno, ovšem nikoliv z oficiálního zdroje, jako je Play Store. Tohle patlání appek z RapidShare, ulož.to, apod., je cesta do pekel.
----------------------------------------
Sami jste mi radili, ať to stáhnu odjinud než z Google Play.
----------------------------------------
Sami jste mi radili, ať to stáhnu odjinud než z Google Play.
Názor většiny vždy převládá nad názorem menšiny, anebo jedince ~Spock
Google Play store funguje tak jak ma jen se zarizenim, ktere splnuje specifikace urcene Google,
Coz tablet za 3000 Kc rozhodne byt nemuze, protoze mu par pro hry vicemene nepodstatnych veci chybi (napr GPS)
Coz tablet za 3000 Kc rozhodne byt nemuze, protoze mu par pro hry vicemene nepodstatnych veci chybi (napr GPS)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tyhle levné tablety ani Google Play předinstalovaný nemají...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
To je holt Cina. Do navigace rovnou cpou navigacni softy bez licence.
memphisto píše:Tyhle levné tablety ani Google Play předinstalovaný nemají...
Driv jsem mel prestigio za 2500 kc a mel google play
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám odzkoušený Sencor Element 8 verze 3 v bílé barvě. To je asi jedný tablet, za který mohu dát ruku do ohně. Vše na něm fungovalo, dokonce i hry jako GTA, NFS, RR3, apod. Stále se ale přikláním ke značkovému, byť pokud chceš ušetřit, tak bych i ten Sencor považoval za dobrou alternativu. V Číně to má název tuším NextBook, ale nevím přesně to označení..do tabletů už moc nedělám, mám iPad 

A co tenhle.. ma nainstalovanu google play?
http://m.alza.cz/sencor-element-8v2-8gb ... htm?d=desc
Tenhle ma taky dobry komenty
http://m.alza.cz/3q-q-pad-rc0722c-lb-d398424.htm?d=rev
http://m.alza.cz/sencor-element-8v2-8gb ... htm?d=desc
Tenhle ma taky dobry komenty
http://m.alza.cz/3q-q-pad-rc0722c-lb-d398424.htm?d=rev
Re: Koupě nového tabletu
Horsi procesor, horsi grafika (viz vyse - Arm Cortex A9 Rockchip RK3066)
Co se tyce toho warezu, oficialne (z Google Play) to instalovat prave nejde. Nicmene me na tom samem tabletu funguje jak Chrome, tak dalsi nekompatibilni aplikace aniz by cokoliv padalo nebo se resetovalo.
---------------------------------------
Tak jak mám jinak tedy např. ten chrome získat? Když to nejde z play, tak to přeci musím stáhnout od jinud... zkoušel jsem to z několika stránek, ani z jedné mi to nešlo, a to to mělo hodně liků a pozitivních komentářů.
Co se tyce toho warezu, oficialne (z Google Play) to instalovat prave nejde. Nicmene me na tom samem tabletu funguje jak Chrome, tak dalsi nekompatibilni aplikace aniz by cokoliv padalo nebo se resetovalo.
Tak jak mám jinak tedy např. ten chrome získat? Když to nejde z play, tak to přeci musím stáhnout od jinud... zkoušel jsem to z několika stránek, ani z jedné mi to nešlo, a to to mělo hodně liků a pozitivních komentářů.
Názor většiny vždy převládá nad názorem menšiny, anebo jedince ~Spock
Neni to vada konkretniho kusu?
Skusil bych flashnout ROM (treba oficialni znova)
Skusil bych flashnout ROM (treba oficialni znova)
Jan Musil píše:Horsi procesor, horsi grafika (viz vyse - Arm Cortex A9 Rockchip RK3066)
Ktery ma horsi procesor a grafiku?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 1840
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek