Riviera kid píše:Lumii 520 sem na doporučení Tomina pořídil přítelkyni. A mohu vyjádřit jen spokojenost. Ano, nehrajeme na tom hry a nepotřebujeme tam mít každou kravinu, co existuje. Jediný problém mám s přehrávačem a tvořením playlistu, ale to jen asi proto, že jsem se neměl čas na to více podívat. Takže bych se nebál toho, že vám radí něco špatného.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Srp 2013 12:59) ---don750 píše:...
Prostě když jsem viděl, že telefon s androidem za 3000 toho umí víc, než telefon s windows phone za 10 000, tak mě to odradilo. Sice ten talefon s WP má samozřejmě větší výkon, ale chybělo mu spoutu základních věcí.
A co je podle tebe teda ta základní věc? Pro mě tedy posílání sms a volání. Mrskat hry si můžu jinde, nepotřebuju na to mobil. Tvé argumenty postrádají logiku
Na posílání sms a volání už dnes mobil moc není. Bez tohoto bych si klidně poradil. Místo sms mám mnoho aplikací stejně tak volání. Mobil mám hlavně kvůli aplikacím a hrám. Na volání a sms si kup nějaký za 500 Kč

don750: Kde si přišel na to, že má WP větší výkon? Pouze je lépe odladěno než některé Androidy s *** nadstavbami