Chcem sa spýtať, či mal už niekto taký problém, alebo ak nie, čo si o tom myslí:
Mal som sim kartu v mobile (samsung galaxy ace), a po nejakom 1/2 roku mi začalo vyhadzovať hlášku o nedostupnosti siete a samozrejme nemožnosť sa dovolať (ja / mne).
Dal som sim kartu do iného fónu, blbej nokie (rozumej - nie smartfónu) a chyba sa opakuje.
Inak oba fóny odskúšané s inými simkami - fungujú, takže je jasné, že chyba je v karte a nie mobiloch.
.............................
Moja otázka znie:
Stretol sa niekto s takým problémom?
Kde hladať chybu? je sim karta nejak mechanicky poškodená (na pohľad vypadá byť O.K.), a treba ju vymeniť u operátora, alebo to môže byť nejaký vírus (kedže karta bola najprv v mobile s android systémom a antivirák som na ňom nemal)?
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin
S jednou SIM kartou je síť nedostupná, s jinou vše funguje.*
Re: PROBLÉM SO SIM KARTOU
Mel jsem ten samy problem. Nejspise se jedna o mechanicke poskozeni karty. Operator zdarma prehral cislo na novou sim.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: S jednou SIM kartou je síť nedostupná, s jinou vše fungu
Buď poškození a nebo jsi dlouho nedobil kredit a SIM byla vyhodnocena jako neaktivní a byla odstavena. Takové SIMky mám doma asi 3 a nepoužíval jsem je a odstříhli mě...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
To nie je môj prípad, túto SIM aktívne využívam.
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Zajdi na operátora a ten ti ji vymění - jinak já měl simku rozpulenou na dva kusy a dal sem ji dohromady a fungovala. Ještě mne napadlo nejsou znečištěny kontakty na simce?
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Dobre že si to spomenul, hneď som SIM kartu očistil liehom a teraz ju testujem, či nebude po nejakom čase nedostupná. Zatiaľ ďakujem!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2138
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2108
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”