Dobrý antivirus pro android Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý antivirus pro android Vyřešeno
Dobrý den, chtĕl bych nĕjaký free antivirus na android. A v nabídce antivirů pro android se moc nevyznám.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dobrý antivirus pro android
Dobry je ten od Avastu a nebo Esetu. Oba byly zdarma. Pokud ale pouzivas hlavu a neinstalujes aplikace bez toho aniz by sis precetl co pozaduje, tak se nemas ceho bat.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Na to co stahuju si dávám pozor. Vždy přečtu co aplikace požaduje. Avastu moc nevěřím, protože kamarádovi to na PC nenašlo nic, ale MSE našel asi 5 virů. Ten ESET je jen 30-ti denní zkušební verze. Slyšel jsem také o tom, že na android marketu nebyl obsah kontrolován a že se tam mohou vyskytovat viry. Může se to stád i na google play??? Dále jsem se díval na playi a našel jsem zoner AntiVirus free neví o něm někdo něco?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Srovnáváš nesrovnatelné. Antivir na stolním PC a na mobil je sakra rozdíl. AVAST se mi na mobil líbil, protože měl možnost i např. vyhledat mobil při ztrátě, na dálku zamknout, apod. Docela fajn aplikace. MSE je pseudoantivir a že něco našel? Tomu bych nevěřil... Android Market a Google Play je to samé. Zoner neznám. Nezkoušel jsem. A ano, Play je méně kontrolováno než např. AppStore, ale pokud není člověk debil a nestahuje hned vše, tak se nemusí bát...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Můžeš zkusit ještě i skoro nejlépe hodnocenou Aviru, která je teď i pro Android (ZDARMA!!). http://www.avira.com/en/download/produc ... -security/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 5440
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 07:53
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3142
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2729
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3850
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 8572
-
od DeNNI85
04 úno 2025 08:23
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”