Samsung s4, Sony Z nebo iPhone 5 ?

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

GarGy
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Samsung s4, Sony Z nebo iPhone 5 ?

Příspěvekod GarGy » 06 srp 2013 15:04

zdravím, váhám mezi těmito 3 mobily, a pořád se nemůžu rozhodnout který, četl jsem na všechny spoustu recenzí, ale rád si přečtu i vaše názory ... tak který ? :-)

Reklama
zvuk
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: Samsung s4, Sony Z nebo iPhone 5 ?

Příspěvekod zvuk » 06 srp 2013 15:38

iphone 5
Jeden Google vládne všem, jeden jim všem káže a všechny do temnoty sváže.
[spoiler=]HW monitor http://www.slunecnice.cz/sw/hwmonitor/
combofix http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/
HD tune http://www.hdtune.com/
crystal disk info http://www.edownload.cz/sw/crystaldiskinfo/[/spoiler]

Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Akrej » 06 srp 2013 15:59

tak Sony Z to je vododěsny a že je akorat u samsungu jsem slyšel že malo vydrží baterka a tak nevim jak je to s novějším a iphone o tom nevim nic
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 06 srp 2013 16:45

Když už iP, tak bych počkal na nástupce, protože 5 je už poměrně dlouho na trhu a bude nový. CO se týká S4, tak nevím nevím... Moc se mi nelíbí. Ten systém neběží optimálně, zpracováním vypadá strašně levně a ta úhlopříčka je docela dost (subjektivní). Sony jsem v ruce moc neměl (mimo Xperii Sola), ale líbí se mi jejich design. Na druhou stranu docela kálí na aktualizace Androidu... Vybral sis sice vlajkové lodě jednotlivých značek, ale stejně nejlepší bude, co sedne tobě. Obejdi pár obchodů a osahej si je...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 07 srp 2013 09:55

S4 bych vyřadil, měl jsem jej a nebyl jsem moc spokojený, kryt vrzal. Displej neměl chybu, ale z důvodů neodladěnosti SW se mi většina her paradoxně sekala. S3 mi subjektivně běhala mnohem lépe. Byla to vlastně poslední kapka, pak jsem přešel k WP8. Zetko má velmi špatný displej, ta jejich Bravia je neskutečný šmejd. V porovnání s konkurencí a žářivými IPS či AMOLED panely je Soňácký displej vážně "ten horší". Design je subjektivní záležitost, mě se Zetko třeba vůbec nelíbí. iPhone 5 bude mobil bez starostí, perfektní hliníkové tělo, nádherný displej, plno aplikací a luxusně odladěný systém. Také vysoká cena, ale když si vezmeš, že u iPhone nemáš jen telefon, ale vlastně i iPod a velmi dobrý foťák, tak je cena docela adekvátní. U těch vlajkových lodí je smutné, že stojí tolik peněz a přitom nemáš jistotu ničeho. Za rok bude ten telefon starý a updaty ve hvězdách. Je to sázka do loterie. Koukni na ZOPO C2 :-)

556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod 556996324 » 09 srp 2013 23:49

iPhone 5 ten tak dva roky vydrží a pak ho prodáš za slušnou cenu jelikož Apple si cenu drží.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 10 srp 2013 00:56

Tomina píše:S4 bych vyřadil, měl jsem jej a nebyl jsem moc spokojený, kryt vrzal. Displej neměl chybu, ale z důvodů neodladěnosti SW se mi většina her paradoxně sekala. S3 mi subjektivně běhala mnohem lépe. Byla to vlastně poslední kapka, pak jsem přešel k WP8. Zetko má velmi špatný displej, ta jejich Bravia je neskutečný šmejd. V porovnání s konkurencí a žářivými IPS či AMOLED panely je Soňácký displej vážně "ten horší". Design je subjektivní záležitost, mě se Zetko třeba vůbec nelíbí. iPhone 5 bude mobil bez starostí, perfektní hliníkové tělo, nádherný displej, plno aplikací a luxusně odladěný systém. Také vysoká cena, ale když si vezmeš, že u iPhone nemáš jen telefon, ale vlastně i iPod a velmi dobrý foťák, tak je cena docela adekvátní. U těch vlajkových lodí je smutné, že stojí tolik peněz a přitom nemáš jistotu ničeho. Za rok bude ten telefon starý a updaty ve hvězdách. Je to sázka do loterie. Koukni na ZOPO C2 :-)

Jak říká Tomina, poohlédni se po skvělém Čiňanovi, jako je např. ten ZOPO C2. :) http://www.levnesmartphony.cz/cs/293-zo ... cerny.html A nebo je ještě jedna možnost a to taková, že si počkáš měsíc (tj. do Září) a můžeš mít parádní mobil ZTE Grand X2 In, ale nevím, jestli ti bude tato výbava stačit, když si vypsal takové "velké" vlajkové lodě, avšak dle mého a prvního pohledu ten mobil bude bestsellerem tohoto roku, za cenu okolo 5000 ,- je to výbava neskutečná. Já na něho čekám a jsem zvědav, pokud bude všechno tak jak je slíbeno, tak je můj. ;) (viz. video) http://www.youtube.com/watch?v=N6xOaFpEbXw

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
    od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    5714
    od Martab Zobrazit poslední příspěvek
    04 bře 2025 09:42
  • iOS 18 iPhone XS Max
    od Søren » 18 zář 2024 20:29 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    8
    4580
    od Søren Zobrazit poslední příspěvek
    19 zář 2024 21:59
  • iPhone 16 Pro Max
    od Søren » 04 srp 2024 02:33 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    3398
    04 srp 2024 02:33
  • iPhone 16 Pro Max oplati sa?
    od Søren » 20 zář 2024 00:27 » v P: Vše ostatní
    2
    3896
    19 říj 2024 12:29
  • Přenesení dat iphone
    od Arnold91 » 01 říj 2024 14:54 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    5
    3106
    od falco_dee Zobrazit poslední příspěvek
    02 říj 2024 11:25

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”