Dobrý den, mám nexus 7, asi půl roku, jsem s ním velice spokojený až na jedno - výdrž baterie.
Na stránkách se asus chlubí výdrží až 8h brouzdání po internetu. Mě po 4h 30min brouzdání zbývá jenom 20% baterky, takže tipuji, že bych se dostal max k 5ti hodinám. Při plné záteži (3D hry) je výdrž asi 3h 30min, což bych řekl že odpovídá. Mám Android 4.3, ani po tomto updatu se výdrž nezlepšila.
Jak byl tablet nový, vcházelo mi asi 10-12% baterky na 1h brouzdání a k těch 8h jsem se skutečně dostal.
Nějaké tipy?
Nexus 7 - malá výdrž baterie
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nexus 7 - malá výdrž baterie
Jaký máš nastavený jas? Tu dobu uvádí většinou s jasem na hranici viditelnosti těch stránek
Ten jas udělá ve výdrži fakt hodně. Pak ještě jestli máš zaplé pravidelné synchronizace, apod.

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A bohužel kapacita jakéhokoli akumulátoru s časem klesá. Stačí, abys padl na "horší" kousek a klidně jsme u Tvého případu. Reklamace nemá šanci na úspěch, aku by musel v podstatě náhle zkolabovat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jelikož tablet používám především v noci, tak jas mám na minimum. Synchronizace mám vyplé. Jediné co mi běží na pozadí je Facebook a počasí. Alespoň myslím.
to wattmeter: Jo, to máš pravdu, ale tak rychle? Vždyť ho mám od únoru.
to wattmeter: Jo, to máš pravdu, ale tak rychle? Vždyť ho mám od únoru.
Asi to není úplně pravděpodobné, ale třeba máš jeden z nejhorších aku 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To snad ne. Díval jsem se google+ a tam se někdo chlubil tím že po updatu na Android 4.3 má výdrž při brouzdání na netu okolo 7h 30min. Kdybych měl Root, tak bych si při web. prohlížení podtaktoval procesor, ale zase když píšou na stránkách asusu těch 8h :-/
Já Tě chápu, ale Tebou sdělená fakta mluví bohužel proti 

Proč nemám nikdy sakra štěstí? Když jsem si kupoval mobil, dorazil mi ze špatným firmwarem, včera jsem málem spálil grafiku když se mi nějak uvolnil kablík k ventilátoru, všechny HDD mi úspěšně odcházejí, nikdy, opravdu NIKDY jsem nevyhrál v žádné soutěži. Je možné že má někdo pořád takovou smůlu? 

Třeba to není smůla, třeba se i já pletu a máš tam nějaký jiný zádrhel. Já jsem bohužel od přírody trochu skeptik, takže raději počítám s tím horším, co se může stát. Ale nechci to přenášet na Tebe. Možná se ještě někdo ozve s lepším řešením 

mam nexus 7 , jak už řikal memphisto dej si jas na minimum a pokaždé co uzamkneš tablet vypni všehny aplikace. v nastavení - baterie zjistíš co ti to nejvíce žere pak vypni automatické synchronizace všech aplikací. mne to tak vydrží t4-5 dnů bez baterky a to sem denně na něm tam hodinku 

Display, mediaserver, android OS, chrome.
Opravdu nevím co bych už mohl ukončit. Pomáhají vůbec ty android asistenty, ram boostery atd. ? Někde jsem četl že jsou to zbytečnosti. Že prý android ISC a výše už si to umí spravovat sám... Teď jsem odinstaloval asi 20 zbytečných aplikací včetně android asistentu, tak uvidím jestli to něak pomůže...
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4809
-
od amirinda
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2024 18:00
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 2264
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2295
-
od p3v4x