Lumia 520
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Lumia 520
Gratulace, vím, že jsi velký zastánce Androidu, takže alespoň jde vidět, že jsem si nevymýšlel...btw. za chvíli budeš pokukovat min. po Lumii 820. O víkendu dorazila aktualizace na verzi WP8 Amber a je to vážně pecka. Některé fičury nemá ani S4 

Mě zatím ani jsem nekoukal kdy dorazí 
Dneska jsem si znovu vzal do ruky svůj Android a doufám, že už se to nikdy nebude opakovat.
Po 820 jsem koukal hned hlavně kvůli foťáku, ale finanční stránka mi to nedovolí musel bych se moc omezit a i ta 520 je špička za ty prachy.
Doporučuji všem do 6k koukat po 520 !!!
Pár chybek jsem na WP našel, ale to už je jen pár věcí co mi třeba chybí jinak je to naprosto ok.

Dneska jsem si znovu vzal do ruky svůj Android a doufám, že už se to nikdy nebude opakovat.
Po 820 jsem koukal hned hlavně kvůli foťáku, ale finanční stránka mi to nedovolí musel bych se moc omezit a i ta 520 je špička za ty prachy.
Doporučuji všem do 6k koukat po 520 !!!

Pár chybek jsem na WP našel, ale to už je jen pár věcí co mi třeba chybí jinak je to naprosto ok.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Také jsem zastáncem Androidu. Nemám sice úplně rád na mobilu ani Android, ani Windows... Ale lepší je Android.
Mám na Vás mobilní Windowsáky otázku... Lze hrát třeba Minecraft s mobilem, který má Windows a zahrát si s Androidem, prostě mulťák?
Stejně mi u Windowsu vadí, že tam nejsou ikony.
Mám na Vás mobilní Windowsáky otázku... Lze hrát třeba Minecraft s mobilem, který má Windows a zahrát si s Androidem, prostě mulťák?
Stejně mi u Windowsu vadí, že tam nejsou ikony.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Ale ten super krátký kabel mě dostal
Martin63: Ty dlaždice nebo čtverce jsou stejně hezčí než ikony
Na WP není Minecraft, ale skrz naskrz platformami jde hrát např. Asphalt 7 myslím..

Martin63: Ty dlaždice nebo čtverce jsou stejně hezčí než ikony

Na WP není Minecraft, ale skrz naskrz platformami jde hrát např. Asphalt 7 myslím..
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kamarád si ho zakoupil. Hrál si s ním cca 30 minut a více se mi líbí Android. Ale je to asi dáno tím, že ani na stolním počítači nesnesu ty příšerné dlaždice ve Windows 8. Ale tak, každého věc... 

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

Taky nemám Windows 8 rád, ale WP8 to je jiný kafe. Hlavně ta rychlost Android vždy mám tak zalagovaný díky těm aplikacím a já jsem spokojen. I když nějaký fičury mi chybí, ale to oželím 

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”