Doporučte prosím telefon s dobrým audiem, Wi-Fi a rozměry

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

luki
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Doporučte prosím telefon s dobrým audiem, Wi-Fi a rozměry

Příspěvekod luki » 22 zář 2013 22:51

Zdravím, potřeboval bych poradit s koupí nějakého telefonu. Jako předmět tématu (audio, wi-fi, rozměry) jsem dal tři věci, na kterých mi jako jediných záleží.
Převážně poslouchám písničky, takže kvalita zvuku. Wi-fi bych měl v mobilu celkem rád :-) . No a rozměry? Jednoduše čím menší tím lepší. Nejsem zastánce nějakých vašich androidů, skoro ani nevim co to je, tohle je opravdu to jediné co bych po mobilu chtěl, ať klávesnice, dotykáč, procesor a spoustu tý srandy které by se v téhle době dalo vyjmenovat, to mi je vážně u pr*. Jinak volání a SMS by se taky hodilo :D . Díky moc za návrhy :thumbup: .
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 23 zář 2013 07:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis

Reklama
Trongix
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Doporučte prosím telefon s dobrým audiem, Wi-Fi a rozměr

Příspěvekod Trongix » 23 zář 2013 08:17

Samsung Galaxy S4 mini :)

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4

DeNNI85
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod DeNNI85 » 23 zář 2013 08:29

Pokud chceš telefon s androidem, pak ani tak nezáleží na modelu telefonu jako na sluchátkách a softwarovém přehrávači, mně se velice osvědčil Poweramp Music Player stojí 99Kč, ale za ty peníze stojí, equalizérem si vyladíš zvuk přesně podle svého gusta + solidní sluchátka samozřejmostí, mohu doporučit sennheiser cx-300 II v kombinaci tohoto přehrávače a těchto sluchátek máš zvuk jako na koncertu a můžeš mít třeba galaxy mini nebo nějaký huawei či alcatel.
Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED

urbape
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod urbape » 23 zář 2013 19:47

Ja ti doporucuji HTC One S ma technologii beatsaudio a jsem spokojeny a samozrejme WiFi to ma a palce to ma 4.3 normalka a Jeste ktomu ma silny cpu :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Zář 2013 19:47) ---

Ja ti doporucuji HTC One S ma technologii beatsaudio a jsem spokojeny a samozrejme WiFi to ma a palce to ma 4.3 normalka a Jeste ktomu ma silny cpu :D
CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”