Ahoj,
poslední dobou začínám mít Androidu po krk. Pohlížím se tedy po novém OS a chtěl bych zkusit Windows. Preferuji stabilitu a systém bez záseků. Doby hraní už pomalu odcházejí... :)
Uvažuji, že bych prodal 3 měsíce starý SAMSUNG GALAXY S3 a nahradil ho za Lumii 920. Myslíte, že se to vyplatí?
S Windows zkušenosti nemám. Lumia má lepší zpracování, lepší foťák a věřím tomu, že systém bude určitě mnohem plynulejší. Navíc oceňuji vestavěnou navigaci. Mobil používám hlavně na psaní, volání, navigaci a focení.
Byl bych rád kdyby se k tomu někdo vyjádřil, nejlépe majitelé těchto telefonů nebo uživatel Tomina pro jeho bohaté zkušenosti :)
Předem díky.
Vyplatí se přechod z Galaxy S3 na Lumii 920?
Vyplatí se přechod z Galaxy S3 na Lumii 920?
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vyplatí se přechod z Galaxy S3 na Lumii 920?
Trochu OT, ale mluvíš mi z duše
Zrovna dneska (dneska!!) jsem se rozhod že prodám iPhone a taky jsem začal uvažovat nad Lumií 920, hlavně kvůli pohodlnosti a foťáku.
Apple a Samsung jsou dolu, Nokia se vrací na vrchol (joke)

Apple a Samsung jsou dolu, Nokia se vrací na vrchol (joke)

„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Ja mam Xperia Z ale budu přecházet na nastávající generaci Iphone 6 :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Windows bude pro tvoje pouziti idealni, vse je plynule a aplikaci dostatek. Na Lumiich s 1GB RAM si zahrajes i nejake lepsi hry. Pokud vsak mohu poradit, koukni po L925. Ten hlinik je proste nekde jinde. Sam jsem svoji L820 prodal a jdu prave na L925.
Pokud budes S3 prodavat, tak se ozvi, kamos ji zrovna shani...
Btw. Do NMnM jezdim lyzovat, pozdravuj Harusak.. :)
---
Odeslano z iPadu
Pokud budes S3 prodavat, tak se ozvi, kamos ji zrovna shani...
Btw. Do NMnM jezdim lyzovat, pozdravuj Harusak.. :)
---
Odeslano z iPadu
O hry mi nejde, ale díky za info :) Ne, že bych na to neměl, ale nechtělo se mi zase nějak moc investovat a L925 je myslím za 10ku nebo ne? A taky je otázka jestli je tělo kompletně z jednoho kusu hliníku, ale asi ano... Windows telefony jsem moc nestudoval, za to v Androidech se vyznám celkem dobře.
Ono jsem si uvědomil, že to s tím prodejem úplně jednoduché nebude. Nahrál jsem tam custom ROM, konkrétně MIUI a vše je plynulé. Ale oficiální ROM by nebylo problém dohrát.
Fakt? No já mám na něj pěkný výhled, určitě ho pozdravovat budu :)))
BTW: ač jsem Novoměšťák, byl jsem na něm jenom jednou :)
Ono jsem si uvědomil, že to s tím prodejem úplně jednoduché nebude. Nahrál jsem tam custom ROM, konkrétně MIUI a vše je plynulé. Ale oficiální ROM by nebylo problém dohrát.
Fakt? No já mám na něj pěkný výhled, určitě ho pozdravovat budu :)))
BTW: ač jsem Novoměšťák, byl jsem na něm jenom jednou :)
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
L925 lze sehnat i levneji jako sedivku, coz nevadi, protoze reklamovat lze v prodejnach Nokia Care. Take jsem pouzival leta Android, nahazoval ROMky a jednoho dne me proste dosla trpelivost, tak jsem u WP 
Jinak MiUi nevadi, rozhodni si cenu a klidne napis SZ.
:)

Jinak MiUi nevadi, rozhodni si cenu a klidne napis SZ.
:)
No priplacet 3000 za hlinik mi prijde dost. Polykarbonat by mi vyhovoval. Nicmene to jeste radne promyslim. S3ka na te MIUI ROM je pouzitelna, nelaguje a zatim mi vyhovuje.
Chvili jsem premyslel,ze bych vzal Lumii 520 jen na zkousku systemu,ale nakonec z toho seslo. Spis bych pak treba poridil Lumii 1020. Co jsem koukal na fotky z 920ky,tak bych si moc nepolepsil...
Odesláno z mého GT-I9300
Chvili jsem premyslel,ze bych vzal Lumii 520 jen na zkousku systemu,ale nakonec z toho seslo. Spis bych pak treba poridil Lumii 1020. Co jsem koukal na fotky z 920ky,tak bych si moc nepolepsil...
Odesláno z mého GT-I9300
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 3312
-
od RIKI22