Zdravím,
když připojím tablet k PC přes USB tak se nic neděje.
Mám tablet Nexus 7 a Pc - XP
Zkoušela jsem 2 kabely USB, v těch to není.
Když dam PTP(pripojeni jako fotoaparat) tak to jde ale když dam MTP(jako medialni zarizeni) tak se nic nedeje-jenom na tabletu vyzkoci nahore v liste ze je to pripojeno ale nic vic se nedeje.
Tabletem to ale asi nebude ani tim USBčkem, protože notebook me stim tabletem jde propojit ale PC ne.
Děkuji moc za pomoc
Propojení Pc s tabletem
Propojení Pc s tabletem
Naposledy upravil(a) Katka97 dne 03 lis 2013 15:15, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Propojení Pc s tabletem
Není tam někde zapnutá možnost rychlého nabíjení?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
To spíš ne. Když dam PTP(pripojeni jako fotoaparat) tak to jde ale když dam MTP(jako medialni zarizeni) tak se nic nedeje-jenom na tabletu vyzkoci nahore v liste ze je to pripojeno ale nic vic se nedeje.
Tabletem to asi nebude ani tim USBčkem, protože notebook me stim tabletem jde propojit ale PC ne.
Prosim help me.
Prosim help me.
jaký máš os v tabletu ? dělala si to někdy ?
Mám nexus 7 -android
Na notebook mě to jde v pohodě, ale na PC mě to nikdy neslo, jen PTP to jde ale jako MTP to nic nedela
Na notebook mě to jde v pohodě, ale na PC mě to nikdy neslo, jen PTP to jde ale jako MTP to nic nedela
zkus to napojit do jiného portu než do kterého to zapojuješ
Jen to na PC napise, že USB nebylo rozeznano, a pak že USB muže pracovat rychleji..
Settings > Device > Storage > Menu > USB computer connection A zkus zjistit jestli tam něco nevadí, U některýxh tabletů a mobilů musíš povolit usb spojení s pc přímo v tabletu- vijede ti to v lište vlevo nahoře
Kde to najdu? Tablet mam cesky.
když ten tablet propojíš s počítačem, tak v dolní liště se ti ukáže, nejprve připojeno jako instalátor a pak něco dalšího. Pak tam uvidíš 3 ikonky. Klikneš na ně a pak se ti otevře takový panel. Pak klikneš na usb připojeno. Je tam panáček android v zelené barvě. Klikneš na tlačítko zapnout úložiště usb. Potom se ti android panáček změní na oranžovou barvu. a v počítači pak jen zapneš.
NIc takovyho tam nemam
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1917
-
od Melvidor