Ahoj, přemýšlím o koupi 1 z těchto 3 telefonů. Který z nich je asi nejlepší?
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-j/
http://mobilni-telefony.heureka.cz/pres ... -4500-duo/
http://www.zbozi.cz/vyrobek/lg-p700-optimus-l7/
Výběr mobilu okolo 4-5k
Výběr mobilu okolo 4-5k
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 08 pro 2013 07:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack
Postav se za to, v co věříš, i když to znamená stát osamoceně.
Re: Výběr mobilu
Já mám Samsung Galaxy S4 a nemůžu si vynachválit...z těchto tří bych si vybral (kdybych musel)ten z prostředního odkazu,má IPS,1GB RAM,2jádro...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výběr mobilu
To je sice krásné, že máš S4, ale ten je jaksi těžce přes rozpočet. Telefon s Androidem kolem 5 tisíc. To je prostě dost těžká záležitost. Buď si připlatit za Desire 500, který jsem testoval a je vážně odladěný. Anebo MOTO G. To je naprosto bezkonkurenční záležitost od Motoroly s čistým Androidem a naprosto luxusním HW za cenu cca 4700. Bohužel, nemá češtinu a oficiálně se v ČR neprodává. Přesto jsem jej objednal na německém Amazonu, protože jsem na něj zvědavý..
Z Číny bych doporučil nějaké to Lenovo..třeba A820. Prestigio a LG v této cenové rozhodně NE.
Z Číny bych doporučil nějaké to Lenovo..třeba A820. Prestigio a LG v této cenové rozhodně NE.
Re: Výběr mobilu okolo 4-5k
Tak Samsung galaxy s4 je ještě jednou tak dražší, takže to ne.
Htc Desire je už taky dost. A co třeba tenhle ?
http://mobilni-telefony.heureka.cz/htc- ... s/#section
Htc Desire je už taky dost. A co třeba tenhle ?
http://mobilni-telefony.heureka.cz/htc- ... s/#section
"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud chceš WP8, tak jedině dobře. V této ceně doporučím levnější Lumii 520, která je pekelně rychlá anebo Lumii 820, která má krásnej AMOLED displej a zapaříš si na ní i hry. Když Windows, tak jedině Lumie - mají navigace, lepší podporu, apod.
Ok. A tenhle je horší tedy jak lumie? Mám kamaráda, který ho prodává takže bych ho měla se slevou, proto jestli by to nebyl až takový rozdíl tak bych ho brala.. Samozřejmě za takovou cenu nečekám nějaký "luxus"...
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Raději vem tu novou Lumii. Kamarád se tohodle taky zbavuje, protože měl u sebe na týden 520 a říkal že s WP už nic jiného!
Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk
Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
Ok, jestli je lepší WP tak si koupím teda tu lumii, jen nevím, zda bych si zvykla na WP, když jsem měla doteď Android.. Znám dost lidí co si kvůli tomu kupovali nový a lumie se zbavovali.
Naposledy upravil(a) kika10 dne 09 pro 2013 14:27, celkem upraveno 1 x.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já si myslím, že si zvykneš velmi rychle. Já mám oba systémy a nebýt Nexuse 5, který má nejodladěnější Android vůbec, tak jsem pouze u WP8.
Tomino náhodou jsem teď narazil na velmi pěkný telefon od Sencoru. Co si o něj myslíš? Nemáš s ním zkušenost? http://interlink.tsbohemia.cz/sencor-el ... 81483.html Střeva má dost dobré, až na interní paměť.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nechci nějak zatracovat ostatní výrobce, ale u Lumií je výhoda i v podpoře ze strany Nokie, hlavně co se týče aplikací.
Ono se říká, že na WP8 je málo aplikací. A musím říct, že nebýt aplikací exkluzivně pro Nokie, už bych možná půlkou ruky sáhnul po jinym telefonu. Naštěstí Nokia tyhle "díry" v nabídce aplikací zaplňuje skoro dokonale.
Ale pořád chybí aplikace pro (alespoň) střih videa. To tě ale snad moc nezasáhne
Ono se říká, že na WP8 je málo aplikací. A musím říct, že nebýt aplikací exkluzivně pro Nokie, už bych možná půlkou ruky sáhnul po jinym telefonu. Naštěstí Nokia tyhle "díry" v nabídce aplikací zaplňuje skoro dokonale.
Ale pořád chybí aplikace pro (alespoň) střih videa. To tě ale snad moc nezasáhne

„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Používám Lumii 520 a nevím o žádném fatálním nedostatku. Hodně rychle se mi dostala pod kůži a po 6 měsících používání jede pořád plynule bez záseků (snad to nezakřiknu). Hodně lidí remcá, že je to uzavřený OS a že si nemůžeš stáhnout milion neužitečných aplikacích, ale jak bylo řečeno nade mnou, Nokia "se snaží".
Naopak bomba jsou aplikace HERE Maps a Drive, které fungují offline bez nutnosti připojení, stačí si stáhnout mapy do telefonu. Fotoaparát je taky hodně slušný, ikdyž trochu zamrzí absence diodky na blesk (kterou bych stejně používal jako baterku v noci).
Na používání typu SMS/volání/internet/poznámky/diář/sem tam nějáká hra, ideální volba.
A jelikož se jedná o Windows zařízení, tak stačí telefon restartovat při jakémkoliv problému :)
Naopak bomba jsou aplikace HERE Maps a Drive, které fungují offline bez nutnosti připojení, stačí si stáhnout mapy do telefonu. Fotoaparát je taky hodně slušný, ikdyž trochu zamrzí absence diodky na blesk (kterou bych stejně používal jako baterku v noci).
Na používání typu SMS/volání/internet/poznámky/diář/sem tam nějáká hra, ideální volba.
A jelikož se jedná o Windows zařízení, tak stačí telefon restartovat při jakémkoliv problému :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr televize (55/65" okolo 30 tisíc)
od Zakk » 06 říj 2024 18:30 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4374
-
od MariTopHigh