Mobil do 7k. s WP

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Dwamin
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Mobil do 7k. s WP

Příspěvekod Dwamin » 09 říj 2014 22:29

Zdravím,
dostal jsem za úkol vybrat mobil, ale vzhledem k tomu, že jsem usoudil, že WP bude nejlepší volbou, ale bohužel se v těchto vodách moc neorientuji, tak bych se na Vás chtěl obrátit s prosbou o radu :)

Podotýkám, že to není telefon pro mě takže nemohu napsat nějak moc požadavků, ale snad se to podaří i tak :)

- strop ceny by měl být 7k., ale je to opravdu strop, takže 5-6 bude asi lepší :)
- bylo mi řečeno "co nejjednoduší a aby tam šel internet", proto jsem zvolil WP
- nějaká známější značka bude asi lepší, na druhou stranu ono moc jiných možností než Nokia nebude, takže tohle asi není moc potřeba řešit
- myslím, že nějaký rozumný bude lepší než nějaká placka, takže cca +- 4,7"
- kvatnější dispej nebo jakákoli "výhoda" bude +, ale asi jste sami usoudili, že to není pro náročného uživatele, bude stačit aby se nesekal systém, nemusel stahovat nějaké kvanta aktualizací, baterie vydržela třeba 2-3 dny (nevím jak jsou na tom WP s náročností na baterii no), prostě takové věci co potěší člověka co přechází z "hloupého" telefonu na smartphone.

Předem děkuji :)
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370

Reklama
divine
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Mobil do 7k. s WP

Příspěvekod divine » 09 říj 2014 23:38

Ahoj,
Ja jsem spokojen s Nokia Lumia 925 a jsem naprosto spokojen. Velkou výhodou je amoled displej a na dnesni poměry rozumna velikost. Jen je problém s tou vydrzi baterie. Dnesni smartphony se proste musí nabijet kazdy den.

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Říj 2014 23:39) ---

Ahoj,
Ja jsem spokojen s Nokia Lumia 925 a jsem naprosto spokojen. Velkou výhodou je amoled displej a na dnesni poměry rozumna velikost. Jen je problém s tou vydrzi baterie. Dnesni smartphony se proste musí nabijet kazdy den. Pokud mas nejake otázky, tak se prej. Jsem na telefonu, tak se mi tu nechce psát slohovka.

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Říj 2014 23:39) ---

Ahoj,
Ja jsem spokojen s Nokia Lumia 925 a jsem naprosto spokojen. Velkou výhodou je amoled displej a na dnesni poměry rozumna velikost. Jen je problém s tou vydrzi baterie. Dnesni smartphony se proste musí nabijet kazdy den. Pokud mas nejake otázky, tak se ptej. Jsem na telefonu, tak se mi tu nechce psát slohovka.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • mobil
    od vlkosek » 19 srp 2024 13:24 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2536
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    19 srp 2024 13:38
  • Jaké ochranné sklo na mobil?
    od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    2010
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    19 led 2025 18:18
  • Vzdálený přístup z mobilu na mobil
    od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4172
    od czTANIScz Zobrazit poslední příspěvek
    11 črc 2024 21:11

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”