Zdravím, vím, že toto téma se nemělo nacházet na tomto foru a je na to určené AndroidForum, ale tam mi nikdy nikdo neporadil... :/ Takže žádám adminy o ponechání tématu... předem děkuji! :)
Chci si koupit nový mobil do 7 000 Kč, mám vybraný Sony Xperia Z1 compact, nejraději bych zůstal u Samsungu, ale nechci se kvůli značce okrádat o výkon...
Chci se vás zeptat zda neznáte lepší a výkonnější mobil do 7 000 Kč. Jestli ano tak mi prosím pošlete odkaz ihned na mobil. :)
Popřípadě piště vaše zkušenosti s Xperii Z1 compact, jestli někdo mobil z vás vlastní. :)
Předem všem děkuji! :)
Nový mobil do 7 000 Kč
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nový mobil do 7 000 Kč
Ahoj, koupi Xperie Z1C rozhodně můžu doporučit :) Sám mám jeho novějšího sourozence Z3C a je to super telefon, na kterém mi vadí snad jen slabší LED dioda, kterou stejně moc nevyužívám :)) Akorát doporučuji na telefon pořídit silikonové pouzdro a nebo alespoň fólii či temperované sklo na záda telefonu, protože trpí na škrábance i při šetrném zacházení. Rozdíl mezi Z1C a Z3C veliký není, a proto se nebojím o zhodnocení.
Největší plusy jsou vysoký výkon v malých rozměrech telefonu, kvalitní konstrukce, voděodolnost, dobře vypadá a výdrž taky není špatná. Navíc můžeš očekávat update na novější android 5 (pro Z3C již vyšel a jsem spokojenější než s Androidem 4.4.2 Kitkat). Je to zatím první android telefon, kde nepociťuji lagy a ani po 6 měsících na Kitkatu jsem nikdy neměl žádný problém. Věřím, že teď po updatu na lollipop bude opět vše bez problému :)
Samsung nemá v této cenové kategorii co nabídnout, já ho přímo nesnáším :) Za mě doporučím Sony nebo Huawei.
Pokud by tě něco zajímalo ohledně Xperie, tak ti rád odpovím :)
Největší plusy jsou vysoký výkon v malých rozměrech telefonu, kvalitní konstrukce, voděodolnost, dobře vypadá a výdrž taky není špatná. Navíc můžeš očekávat update na novější android 5 (pro Z3C již vyšel a jsem spokojenější než s Androidem 4.4.2 Kitkat). Je to zatím první android telefon, kde nepociťuji lagy a ani po 6 měsících na Kitkatu jsem nikdy neměl žádný problém. Věřím, že teď po updatu na lollipop bude opět vše bez problému :)
Samsung nemá v této cenové kategorii co nabídnout, já ho přímo nesnáším :) Za mě doporučím Sony nebo Huawei.
Pokud by tě něco zajímalo ohledně Xperie, tak ti rád odpovím :)
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji ti za recenzi! Cením si ji! :)
Pravděpodobně si koupím silikonový obal + folii na displej.
Nemáš zkušenosti s folii? Já nikdy folii na disleji neměl, jestli to nezhoršuje kvalitu obrazu, atd..
Předem ti děkuji za odpověď! :)
Pravděpodobně si koupím silikonový obal + folii na displej.
Nemáš zkušenosti s folii? Já nikdy folii na disleji neměl, jestli to nezhoršuje kvalitu obrazu, atd..
Předem ti děkuji za odpověď! :)
Já osobně mám silikonový obal,který nebrání v nabíjení v magnetickém doku a místo fólie mám temperované sklo. Je to sice drahé,ale vyplatí se to :)
Citlivost je i se sklem výborná a obraz je také stejný
Fólie je oproti tomu sklu slabota a taky se mi na displej lépe pokládá. Pokud ale koupíš kvalitní fólii, tak poslouží taky a vliv na citlivost a obraz mít nebude.
Citlivost je i se sklem výborná a obraz je také stejný

Fólie je oproti tomu sklu slabota a taky se mi na displej lépe pokládá. Pokud ale koupíš kvalitní fólii, tak poslouží taky a vliv na citlivost a obraz mít nebude.
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jak to je s tím tvrzeným sklem? Je to lehké aplikovat na mobil? Nebo s tím jsou komplikace?
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
lg g2 ale veliksotí je jinde (ale má zase malé rámečky, je stejně velký jak htc one s 4,7 displejem)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2535
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4171
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2009
-