Zdravím,
Sháním tablet, chci ho využívat hlavně na cestách a to především na filmy a brouzdání po internetu, občas možná i nějaká nenáročná hra na zabavení. Důležité, co bych chtěl také dodat je, že mi jde taky hlavně hodně o cenu. Abych ještě nějak nastínil situaci, spokojím se klidně s nějakým zachovalým použitým kouskem.
Do oka mi padl Apple Ipad 1. generace, který se dá sehnat na nejmenovaném aukčním portále do 2500,-Kč (Nejsem si jist, jestli by nešlo o reklamu, tak jsem radši napsal takto). Za tu cenu, by se určitě našlo hardwarově plno nadupanějších androidů, ovšem, co jsem slyšel, tak to má Apple, tak suprově zoptimalizované, že by mohl klidně šlapat svižněji než nějaký android( Osobně nevím, nemám zkušenosti).
Chtěl bych od Vás, nějaké osobní zkušenosti (negativní,pozitivní, hlavně trochu objektivní :)) nejlépe právě i s Ipadem, jestli by mi na ty filmy a brouzdání po netu stačil, popřípadě zkušenosti s jiným tabletem v podobné cenové hladině. Důležitá je pro mě velikost displeje, kolem těch 10 palců, rozhodně ne, méně. Předem díky, za tipy, rady, názory.
Ipad 1. generace vyplatí se nebo je odepsaný ?
Re: Ipad 1. generace vyplatí se nebo je odepsaný ?
Prvni Ipad stoji 2000 Kc v kdejakem bazaru.
Problem je pouze ve verzi OS, kterou podporuje - a v aplikacich, jakou verzi vyzaduji.
Problem je pouze ve verzi OS, kterou podporuje - a v aplikacich, jakou verzi vyzaduji.
Re: Ipad 1. generace vyplatí se nebo je odepsaný ?
Tak, pokud se najde nějaký podporovaný svižný prohlížeč a přehrávač, tak mi to bude asi ke štěstí stačit :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2322
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:34