Ahojte,
https://oneplus.net/cz/x
chtěl bych se zeptat jak by jste hodnotili tento mobil? cena 7400Kč
Mobil sám osobně se mi velice líbí dokonce bych řek že jsem snad hezčí mobil neviděl
Výkonu má podle mě poměrně dost což by mi mělo stačit, mobil budu využívat sem tam na hry, dost na internet a čtení článků a pak i dost na GPS aplikace např. Spots Tracker
Jediné co mě trošku zaráží je ta baterie... Ale tak den by to mohlo vydržet i ve větší zátěží ne?
Nebo jestli víte o nějakém jiném telefonu za tuto cenu budu rád když mě sním obeznámíte :)
Díky
Co na to říkáte? Oneplus X?
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co na to říkáte? Oneplus X?
já si myslim, že oneplus x je jeden z nejlepších mainstreamovejch mobilů, pokud ne vůbec nejlepší
určitě neni dokonalej, každý zařízení má svý mouchy, ale čistej android jenom s potuněnejma možnostma nastavení je zásadní plus 
sám mám oneplus 2 a nemůžu si na nic stěžovat - snad jedině na aktualizace, android 6 bude prej až začátkem roku
ale zase je super, že pokud vyjde aktualizace, neni nutný čekat, až se sama stáhne, což někdy trvá dny nebo dokonce i tejden+, ale dá se přes základní recovery nainstalovat ručně okamžitě a bez rootování
a pak samozřejmě legendární nevýhoda pro telefony oneplus - je třeba někde uhnat pozvánku
ale celkem v klidu se dá sehnat třeba na cs google+ komunitě https://plus.google.com/u/0/communities ... 9517458530

sám mám oneplus 2 a nemůžu si na nic stěžovat - snad jedině na aktualizace, android 6 bude prej až začátkem roku

ale zase je super, že pokud vyjde aktualizace, neni nutný čekat, až se sama stáhne, což někdy trvá dny nebo dokonce i tejden+, ale dá se přes základní recovery nainstalovat ručně okamžitě a bez rootování

a pak samozřejmě legendární nevýhoda pro telefony oneplus - je třeba někde uhnat pozvánku

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Re: Co na to říkáte? Oneplus X?
z pozvánkou naštěstí problém nemám tu už mám a platí do dneska
Ja jenom potreboval vědět jestli je ten mobil za tu cenu dobrá koupě popřípadě nějakéj další mobil který je v té ceně koukurenceschopny, ale vypadá to že do něj pujdu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1909
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
03 čer 2025 07:21