Při analýze balíčku došlo k chybě.
Při analýze balíčku došlo k chybě.
Dobrý den, mám mobil Samsung Galaxy Trend Plus a když stáhnu soubor apk, tak mi to píše Při analýze balíčku došlo k chybě. Neví někdo co s tím? Děkuji
Re: Při analýze balíčku došlo k chybě.
chtělo by to nějaké další info, co je to za aplikace. Je možné že telefon blokuje určité apk, nebo prostě obsahuje apk nějakou chybu.
Jedná se o Pokémon GO.
Zalezi odkud to tahas, z play store by to mnelo bit ok, pokud mas android 4.4 a lepsi. Kazdopadne te store nenecha instalovat neco co ma v pozadavcich jinou verzi androida, ... . Co se tyce jinejch zdroju, tak bych byl opatrne odkud to tahas.
Pokud to je z play store, tak mas asi pech. Aspon mne se androida nikdy nepovedlo doprasit, tak aby to vylozene blblo. Extrem kvuli apce je reset do puvodniho nastaveni (obnova rom), ale je to dost nepravdepodobne.
Taky se obcas stane, ze nejaka apka z neznameho duvodu blbne, nejede, ale s tim jsem se setkal jen u custom rom, zatim jsem pokazde nasel jinou apku co dava cca to same a stejne jde o nepodstatne veci.
PS: Co jine apky, ktere jsi nekde stahl, tj. nesly pres store, dneska se te android zepta, zda chces pro danou apk instalaci povolit, s tim ze snad i tohle jde zmenit, tusim ze to bude nekde v security, developer options. U starsich verzi androida jsi to musel rusit jen v nastaveni, proste se to na nic neptalo a musel jsi do nastaveni.
Pokud to je z play store, tak mas asi pech. Aspon mne se androida nikdy nepovedlo doprasit, tak aby to vylozene blblo. Extrem kvuli apce je reset do puvodniho nastaveni (obnova rom), ale je to dost nepravdepodobne.
Taky se obcas stane, ze nejaka apka z neznameho duvodu blbne, nejede, ale s tim jsem se setkal jen u custom rom, zatim jsem pokazde nasel jinou apku co dava cca to same a stejne jde o nepodstatne veci.
PS: Co jine apky, ktere jsi nekde stahl, tj. nesly pres store, dneska se te android zepta, zda chces pro danou apk instalaci povolit, s tim ze snad i tohle jde zmenit, tusim ze to bude nekde v security, developer options. U starsich verzi androida jsi to musel rusit jen v nastaveni, proste se to na nic neptalo a musel jsi do nastaveni.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
lokloi píše:Jedná se o Pokémon GO.
Zdravím, přišlo se na to proč? mám úplně to samí
Ahoj mám taky samsung galaxy trend plus a píše mi to to samé nevím co s tím ale verzi android mám 4.2.2 de na tuto verzi vůbec pokémon go stáhnout a eště mám tablet tam se mi to stáhlo ale nerozjede se to takže na nic :/
Pokémon GO potřebuje Android 4.4 - to znamená, že pokud máte nižší verzi Androidu tak si nezahrajete :)
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”