Ako prepojit Galaxy note 4 z pc..

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

mandes
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Ako prepojit Galaxy note 4 z pc..

Příspěvekod mandes » 23 črc 2016 11:05

Dobrý deň. prosím o pomoc z dlhodobým problémem...vobec neviem prepiť Galaxy note 4 z pc...aby som si jednoducho cez USB prenášal dáta z pc do mobilu...hlavne mp3 a videa.
Návody som nejaké skúšal na nete nájsť ale boli v ANG...alebo som ich nejak nepochopil....

Reklama
Cleric
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Ako prepojit Galaxy note 4 z pc..

Příspěvekod Cleric » 23 črc 2016 13:04

Máš stažený KIES? Pokud ne tak stáhnout....najdeš na stránkách Samsungu.......Pokud ani to nebude fungovat, musíš po připojení k PC stáhnout notifikační lištu. Tam budeš mít pravděpodobně ukazatel že se mobil jen nabíjí......na to klikneš a vybereš že chceš povolit přenos dat. Toť celé, jen toto musíš praktikovat po každém připojení k PC.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2

mandes
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mandes » 23 črc 2016 18:16

kies mam stiahnuty a ukazuje mi toto
Obrázek
urobil som to druhe..po pripojeni mobilu k pc som stiahol notifikacnu listu a klikol som na toto
Obrázek
A samozrejme stale mi to nejde..ked napojim mobil cez usb na pc tak a mobil nabija..ale v priecinku pcitac na pc sa mi nezobrazi mobil aby som do neho mohol prsuvat data ako som bol zvyknuty na predoslom...na predoslom to fungovalo podobne ako usb kluc..

Cleric
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Cleric » 23 črc 2016 19:00

Jiné USB jsi zkoušel? Náhodou antivir ti to neblokuje?

Dodatečně přidáno po 1 minutě 14 vteřinách:
Ještě mě napadlo, ale je to blbost aby to PC potřeboval, jít do Vývojářských možností a tam zapnout USb ladění.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2

mandes
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mandes » 23 črc 2016 19:42

Skusal..ale niekdo poradil vymazat vyrovnavaciu pamet a restartovat pc...a ko som pisal ze ked som stiahol notifikacnu listu na mobile a mal som tam napisane "pripojene ako medialne zariadenie" tak po restarte pc a mobilu sa mi uz ani to nezobrazuje..iba nabija

Cleric
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Cleric » 23 črc 2016 20:08

Tak pak bych to viděl na problém v PC.... a zadní USB co jsou přímo na desku jsi taky zkoušel....

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”