Dobrý den, dnes se mi bohužel podařilo shodit powerbanku ze stolu. Byl k ní připojený mobil, naštěstí ten jsem chytil. Problém je v tom, že od pádu powerbanka nefunguje. Nejde nabít a nejde z ní ani nabíjet... Powerbanku jsem zkusil rozmontovat a trošku si ji prohlídnout a na první pohled vše drží tam kde má. Chvíli jsem zkoušel vše možné, ale když powerbanku zapojím na nabíjení, jen probliknou LEDky a powerbanka je zase jako mrtvá. Zlom se mi podařil, když jsem malým hodinářským šroubováčkem nějak zajel na základní desku ke šroubku, těsně pod zapínacím tlačítkem, kdy powerbanka ožila, začaly svítit 3 ledky a ta čtvrtá blikala (značí,že se zařízení nabíjí). Jakmile jsem ale trošku hnul se šroubováčkem, tak powerbanka opět "zdechla" a já vlastně stále nevím co s tím je..
Děkuji za všechny rady co a jak, popřípadě zda-li si budu muset pořídit novou...
Xiaomi Mi Powerbank 16 000 mAh
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Xiaomi Mi Powerbank 16 000 mAh
Ak máš na nu záruku, choď ju reklamovať, ak nemá nejaké známky, že by zistili že spadla, tak proste ju skús reklamovať, že ti proste prestala fungovať. Ak ju máš z číny pri čom nemáš teda záruku tak potom kúp novú, keď tak najlepšie u nás, a priplatiť sa oplatí kvôli tej záruke.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Xiaomi Mi Powerbank 16 000 mAh
Tu powerbanku mám déle jak rok a nosil jsem jí všude s sebou, hodně cestuji... Taky podle toho vypadá. Uvnitř vypadá v pohodě, ale šasi je celé poškrábaný a jsou na ní rýhy. Udělal jsem chybu, že jsem si koupil hliníkovou powerbanku (asi). Nicméně hádám, že v obchodě kde jsem jí koupil se vymluví, že ty rýhy a celkově pošramocené šasi bylo způsobeno právě pádem a tím pádem záruka upadá... Ale tak pokud to nepůjde opravit, tak si hold budu muset pořidit jinou. V dnešní době se powerbanky dají sehnat za průměrnou cenu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5444
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
15 kvě 2025 17:05