Nejak citim potrebu se tady vyjadrit k nejakym odpovedim

PS: Nejsem Apple fanousek, jsem fanousek vylepseni a novinek v informacni technologii.
- Odstraneni 3.5 jacku beru jako 1000% pozitivni vec... Ta hnusna, zastarala dira uz se nema na telefonech pouzivat davno. Bylo to dobre mozna tak na to, ze tam furt napadaval prach a lidi jak tam rvou sluchatka, tak ho tam furt ucpavali. Jsem rad, ze Apple konecne sebral koule a odstranil ho z main stream produktu. Tok audio dat pres lightning kabel je o mnoho lepsi a kvalitnejsi nez neco, co bylo vynalezeno pred nekolika desitkami let ! Zde to bylo doopravdy zaseknute a je potreba aby se probrali i vyrobci audio techniky.
- Cena Iphonu X mi prijde adekvatni. Je to vyrocni telefon, vlozili do nej spoustu prace a hlavne let vyvoje, takze urcite budou chtit ty penize za vyplaty dostat zpet ze ano

Navic si myslim, ze ta cena je celkem v pohode na to, co telefon nabizi a ze je to Apple... Cekal jsem tak o 200-300$ vic.
- Iphone red uz se prestal prodavat (asi tolik nevalil)
- bezdratove nabijeni tady mame 6 let? Jo, to mozna ano

ale v jake kvalite, rychlosti a setrnosti k baterce? Na to jsi trochu zapomnel

Ja treba chvalim Apple za vyuziti open Qi a jsem rad, ze tam nedali nejakou svoji nebo zakazkovou technologii, kterou zase nebude mit nic jine nez Apple.. Takto to vzdy bylo a jsem za tento krok rad.
- skleneny zadni kryt... jakoze wtf?

jak muzes porovnavat kvalitu skla ze 4S a toho co bude? to je jak kdyby jsi porovnaval sklenicku od vina s autosklem
- Stale cas na obrazovce? Vsak kdyz chytnes telefon a podivas se na nej, tak se rozsviti ne? a mas cas... Pokud sis to teda nevypnul..
- Galaxy note 8? Ty voleeee od tamtungu uz nikdy nic ! Hnusne, zpomalene krapy. Ta customizace androidu je na pobliti a vsechno je to pomale kvuli tem jejim predinstalovanym blbostem... Nabuseny maji hardware ale pritom to ten telefon neumi ani vyuzit... no Fuj.. samsung jsem mel rok a pul a to mi stacilo.. hnus

Kdyz android tak OnePlus 5 !
Co se tyce Iphonu X, tak me velice prekvapil a predobjednal jsem si ho. Osobne se mi libi krasne jednoduche ovladani, jsem zvedavej na FaceID a hlavne super fotak a aplikace Clips.
Vite, on se Vam zmeni pohled na iphone, kdyz zacnete pouzivat Siri. Proc si myslite, ze o ni furt melou na kazde konferenci a nebo zahranicnich webech? To je proste to nejlepsi na celem telefone a pokud se ji naucite pouzivat, nemusite se telefonu skoro ani dotknout a udela vsechno za vas... No nerikejte mi, ze kdyz spechate treba na bus, tak neni lepsi se zeptat Siri, ze jake jsou jizdni rady nez to tam vytukavat (odemknout telefon, pustit browser / appku, vytukat destinaci a zastavku)... To vse vam siri udela za par sekund.
Namitka toho, ze je Siri v anglictine je vcelku smesna... Zkouseli jste to nekdy? Siri rozumi i anglictine ve frazich, takze vubec nemusite umet plynule anglicky. Vyzkousejte to nekdy... Pouziva to i muj znamy, co anglicky umi par slovicek a normalne si na to zvykl a telefon mu samozrejme rozumi. Pripadne kazdy, kdo ma Iphone, umi nejaky druhy jazyk. Tak pouzije ten...