Párování repro s pc Vyřešeno

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Párování repro s pc

Příspěvekod OndraP. » 11 říj 2017 17:59

Zdravím, pořídil jsem si repro Bose soundtouch 10, připojil do domáci wifi, spároval s mobilem, všechno běží jak má JENOMŽE jak jsem usedl k pc spároval notebook a repro, tak mi nejde přehrát zvuk z noťasu do repráku. Představoval jsem si, že spáruju přes bluetooth noťas s reprákem, v nastavení zvuku nastavím onen reprák jako výchozí a zázrak bude na světě. Jenomže omyl, spárovalo se to sice v pohodě, ale v nastavení zvuku mi to jednak nejde nastavit jako výchozí zařízení na přehrávání zvuku. Když kliknu pravým na bluetooth audio a dám připojit, tak se to jakoby připojí, hudba přestane z noťasu hrát a indikátor ukazuje jakoby hudba měla hrát v repráku, ale to se bohužel neděje a dokonce se to po nějaké chvilce (asi minuta) zase přepne samo na repro notebooku.
Moje otázka zní jak na to?
Jde mi hlavně o to, abych si mohl pustit třeba film nebo jakýkoliv zdroj zvuku na noťasu a přehrát ho v reproduktoru bose. Jde to vůbec u tohoto typu? Myslel jsem si, že to bude úplně stejný jak s bluetooth sluchátkama..
Na noťasu mám windows 7.
Předem díky za odpovědi



Reklama
OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod OndraP. » 17 říj 2017 13:38

nikdo žádný rady? :(

Kraken93
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod Kraken93 » 17 říj 2017 13:41

Co máš za OS?

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod OndraP. » 17 říj 2017 14:30

pořád windows 7 :D

Kraken93
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod Kraken93 » 18 říj 2017 08:27

Já mám bluetooth sluchátka lamax blaze a ne reprák, ale když je spáruju s notebookem. Tak musím přes ovládací panel najít bluetooth zařízení. Tam dvojklikem poklepat na to zařízení. Je tam obrázek toho zařízení a notebooku mezi tím naběhne zelená čára, ale můžeš to mít jinak. Dole je pak poslouchat muziku. Na to klikneš a přepne se ti muzika do sluchátek/repráku. Zkus to takhle. Mě to takhle funguje, ale můžeš to mít jinak.

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod OndraP. » 20 říj 2017 01:31

mohl bys mě to prosím nascreenovat? asi určitě to budu mít nějak jinak, nic z toho co popisuješ tady nemám

Kraken93
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod Kraken93 » 20 říj 2017 12:37

Teď budu celý víkend mimo domov a PC, ale v pondělí ti sem hodím ty screeny.

Kraken93
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod Kraken93 » 24 říj 2017 08:30

Promiň, včera jsem na to zapomněl, tak snad to stačí dneska.

Takže jak jsem psal, když si najdeš zařízení v ovládacích panelech.
1.PNG

Dvakrát poklepeš na to zařízení a otevře se ti tohle:
2.PNG

Klikneš na poslouchat hudbu a hudba mi začne hrát ve sluchátkách, ale je možný, že to máš jinak.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
zdenek92
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: leden 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod zdenek92 » 24 říj 2017 08:43

v nastavení ovladače zvukovky bych zkusil vybrat output device a nastavit ho na ten reprak.

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod OndraP. » 24 říj 2017 12:46

Kraken93 píše:Promiň, včera jsem na to zapomněl, tak snad to stačí dneska.

Klikneš na poslouchat hudbu a hudba mi začne hrát ve sluchátkách, ale je možný, že to máš jinak.


Nic se neděje, díky za pomoc, ale bohužel to mám jinak, když poklepu na ikonu repráku, tak se mě otevřou vlastnosti :?




zdenek92 píše:v nastavení ovladače zvukovky bych zkusil vybrat output device a nastavit ho na ten reprak.


kde přesně najdu tohle nastavení?

Kraken93
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc

Příspěvekod Kraken93 » 24 říj 2017 13:20

Snaha byla no. Víc už ti asi neporadím. :-)

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Párování repro s pc  Vyřešeno

Příspěvekod OndraP. » 25 říj 2017 01:34

nevadí, i tak díky :)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • 5.1 repro
    od Adamer » 04 pro 2018 21:26 » v Problémy s hardwarem
    1
    211
    od petr22
    04 pro 2018 21:32
  • Repro k televizi
    od Atten » 06 led 2019 18:52 » v Vše ostatní (hw)
    1
    305
    od cervcek
    06 led 2019 21:27
  • Nové repro 2.1
    od vojak3 » 05 bře 2018 18:58 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    17
    939
    od cejny
    06 bře 2018 13:54
  • zvuk z repro
    od Duso11x » 10 pro 2018 16:55 » v Problémy s hardwarem
    2
    262
    od Duso11x
    10 pro 2018 19:59
  • Prepojenie TV s hifi repro.
    od Misso » 30 pro 2018 12:15 » v Problémy s hardwarem
    8
    403
    od ITCrowd
    31 pro 2018 15:09

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů