viděl jsem video, kde týpek dělal unboxing bezdrátového nabíjecího SAMSUNG stojánku. S tím rozdílem, že ho koupil v Číně za dvě stovky a je na pohled k nerozeznání od totožného stojánku, který mají na Alze za 1399Kč.
Chci to jenom na zkoušku, nejsem si jistý, jestli mě to bude bavit používat, proto to nechci koupit za hned za balík penez z Alzy, když by mi ta čínská verze třeba mohla prozatím stačit.
1) Myslíte, že se vyplatí zkusit koupit si ten čínský stojánek? Asi ta čínská verze může i shořet že?

2) Mobilní telefon musí mít asi podporu nějaké té technologie Qi, což asi můj Sony Xperia M4 Aqua za pět tisíc mít nebude, máte zkušenost s nějakou takovou tou nálepkou na zadní stranu telefonu, která umí Qi? Jakoby neintgrované v telefonu, ale dedikované zvenčí přilepená samolepka.
3) A ta nálepka musí být zvenčí obalu předpokládám, nebo to umí nabíjet i přes gumový obal?
Nemám tušení jak to funguje. Ale tak pro jistotu se ptám. Já si myslím, že ten čínský asi nebude moc spolehlivý, zkoušel jste někdo, vyhořet bych nechtěl a nálepka asi přes obal fungovat nebude

Děkuji za Vaše rady.