BlackView A5

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

ransik
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: leden 16
Pohlaví: Muž

BlackView A5

Příspěvekod ransik » 29 zář 2018 20:52

Hezky vecer, nejak me zacal blbnout telefon tak jsem zkusil stahnout novej firmware ale nejak jse tam blbe asi nainstaloval a ted se mobil zapne ale jsou tam jenom bile pruhy :D nevite nekdo jak to preinstalovat aby to jelo zase jak minule ? Predem diky



Reklama
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22928
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod Pic » 29 zář 2018 22:20

Asi si pleteš věštírnu s PC-help, ale tady věštci skutečně nejsou. Přečti si skutečně pravidla tohoto fóra, ať víš jak má vypadat dotaz. To co jsi napsal je na nic. Neuvádíš vúbec žádné informace.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

ransik
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: leden 16
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod ransik » 30 zář 2018 14:36

No chtěl jsem reinstalovat celej system znovu podle tohoto videa https://www.youtube.com/watch?v=zP6QfQ6jOfk&t=318s
ale po zapnuti telefonu jse zobrazilo pres obrazovku bile prouzky

flowem
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1659
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod flowem » 30 zář 2018 16:25

Byl to originál nebo stažený někde z noname webu? Zkoušel jsi to nainstalovat ještě jednou?

BTW. To tvoje "jse" nic neznamená, nesnaž se za každou cenu psát spisovně, trhá to oči.
Intel Core i5-2500K@4.7GHz + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

ransik
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: leden 16
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod ransik » 30 zář 2018 16:32

právě že ne z ofic webu ? rád bych byl za kazdej odkaz ci postup :wtf:

Uživatelský avatar
michalxl99
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 810
Registrován: únor 13
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod michalxl99 » 30 zář 2018 17:53

Můžeš se dostat do download modu?

ransik
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: leden 16
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod ransik » 30 zář 2018 18:32

nejde nic prave

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 34270
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod petr22 » 30 zář 2018 18:36

Ze nejde download mod by bylo ponekud zvlastni, pokud jsi neprepsal bootloader
coz standardni aktualizaci nejde.

Jak ho spoustis ?

ransik
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: leden 16
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod ransik » 30 zář 2018 18:53

jak to myslite ted jsem zkusil jinaci soubor , tak jsem ho zkusil hodit do mobilu ale zmena max ze uz se zobrazio logo Blackview ale to je tak vse jinak to delam pres program Sp flash tool snad spravne :D

Dodatečně přidáno po 3 minutách 3 vteřinách:
snad je to ono http://bbs.blackview.hk/viewtopic.php?f=138&t=52100

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 34270
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod petr22 » 30 zář 2018 18:59

Na otazku, zda se jde dostat do download modu jsi odpovedel, ze nejde nic.

Urcite jsi zkousel tento postup ?

https://www.hardreset.info/devices/blac ... very-mode/

Mel by fungovat u kazdeho Android zarizeni a jsou to zadni vratka pro pripad,
ze si uzivatel flashne nefunkcni firmware.

ransik
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: leden 16
Pohlaví: Muž

Re: BlackView A5

Příspěvekod ransik » 30 zář 2018 19:17

ano to jsem zkusil ale nacte se jen to logo a pak je vse rozmazane :D jako kdyz bych ten displey rozbil


Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti